Burriana: La cessi de competncies a la Federaci de Falles divideix al PSOE i a l'Equip de Govern


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195666_121386/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 04-06-2020
La cessi de competncies a la Federaci de Falles divideix al PSOE i a l'Equip de Govern

La petici, a travs d'una moci del PP, de cedir les competncies de Junta Local Fallera a la Federaci de Falles ha obert les ferides internes en el PSOE, per tamb en el si de l'Equip de Govern de l'Ajuntament.
D'una banda, ha quedat pals que dins dels 10 regidors del PSOE de Borriana hi ha dos grups -capitanejats per Aparisi i Monferrer, respectivament-. Un d'aquests grups ha mostrat la predisposici a cedir les competncies a la FFB. L'altre, per part seua, no vol ni escoltar parlar de l'assumpte i s'aferra a un 'no s no', sense cap negociaci possible que vaja ms enll de vaguetats i eixida cap avant -com les ja viscudes el mes d'octubre passat i novembre-. Es tracta d'una divisi que es fa ms palesa amb la visi posada en qui ser la persona que substitusca a Maria Josep Safont al capdavant del PSOE.
Per, a ms, en aquesta ocasi la crisi va ms enll del mer aspecte intern del PSOE i transcendeix a l'Equip de Govern. I s que Comproms va introduir en el seu programa electoral la cessi de competncies a la FFB i el secretari local d'aquesta formaci, Josep Nos, s un exponent important de la Federaci de Falles.
Per aquest motiu des del dilluns s'hagen succet les trucades telefniques i tamb les reunions tant en el si intern de Comproms com entre Comproms i PSOE.
La resposta arribar en la part final del ple d'aquesta vesprada (19.00 hores) i ac el previsible s que PSOE i possiblement tamb Comproms, tracten d'eludir la cessi de competncies amb nous compromisos vagues a futur que no fan sin guanyar temps i aplacar una nova crisi entre JLF i FFB. Per a Llusa Monferrer ja s una qesti personal.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana