Burriana: Els components de JLF possen el seu crrec a disposici de Llusa Monferrer


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195672_121390/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 04-06-2020
Els components de JLF possen el seu crrec a disposici de Llusa Monferrer

Els components de Junta Local Fallera de Borriana han posat el seu crrec a la disposici de la Presidenta Delegada de Junta Local Fallera, Llusa Monferrer, a tenor dels ltims esdeveniments sorgits al llarg d'aquesta setmana i dels quals venen informant puntualment Laplanaaldia.com
Aquest grup de 12 persones que venen integrant JLF (a ms de la citada Monferrer i l'alcaldessa -presidenta nata-, Maria Josep Safont) i que treballen en l'organitzaci dels actes fallers de manera totalment desinteressada i sense cap compensaci econmica, han decidit apartar-se i posar el seu crrec a la disposici de Monferrer.

"Els components de Junta Local Fallera volem agrair a la regidora de festes M. Llusa Monferrer Aguilella, la confiana depositada en tots nosaltres durant aquests anys i loportunitat que ens ha donat dhaver format part daquest projecte que va comenar fa 5 anys.
Tamb volem agrair a totes les Reines Falleres, Corts dHonor i les famlies de totes elles, que han compartit amb nosaltres aquests anys per haver-nos acompanyat en aquesta aventura fallera.
Volem mostrar el nostre agrament i reconeixement a totes les comissions falleres de la ciutat, per la seua ajuda i collaboraci en tot moment, en la tasca de deixar la festa de les falles el ms alt possible, i tamb a totes les entitats que duna forma o altra han collaborat durant aquests anys.
Per vistos els ltims esdeveniments i que avui mateix hi ha plenari en lAjuntament en el qual va a tractar-se el tema de Junta Local Fallera i per tant entra en el pla poltic, considerem convenient deixar el crrec a disposici de la regidora, i a ms apartar-nos per a facilitar el canvi que comena hui amb la finalitat que lAjuntament decidisca el que crega ms convenient per a les Falles de Borriana.

Els firmants:
Jorge Blasco Clofent
Beni Cifuentes Nebot
Salvador Boix Mesado
Federico Gumbau Vives
Antonio Jos Leal Corrales
Vernica Ibez Serra
Vctor Herrero Sierra
Mara Amors Izquierdo
Lara Monferrer Aguilella
Judit Pesudo Martnez
Jess Peris Llopis
Fausto Feliu Torner"

NOTICIES RELACIONADES:
1.- DIVISI PSOE I EQUIP DE GOVERN.

2.- SAFONT PRESIONA A COMPROMS.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana