Burriana: El PP exigeix al PSPV solucions per a convocar l'Escola d'Estiu i facilitar la conciliaci


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195713_121427/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 12-06-2020
El PP exigeix al PSPV solucions per a convocar l'Escola d'Estiu i facilitar la conciliaci

El Partit Popular de Borriana ha reclamat hui en comissi soluciones per a les centenars de famlies que aquest estiu requereixen d'una Escola d'Estiu que el PSPV ha anunciat aquesta setmana que no convocar aquest estiu. L'anunci ha generat un absolut caos entre mares i pares que esperaven aquest recurs per a poder conciliar i garantir la compatibilitat dels seus treballs, sempre que siguen presencials, amb la cura i atenci als seus fills.
Alejandro Clausell, regidor del PP a Borriana, ha reclamat al PSPV alternatives perqu les famlies disposen d'una prestaci aplicant les mateixes mesures sanitries que regiran el campus esportiu, que s que se celebrar. No entenem com la Escola d'Estiu se suspn i es convoca el campus esportiu o el Centre d'Estudis Mart de Viciana convoca activitats d'estiu. Si s'han pogut organitzar uns serveis, tamb es podria organitzar est que s tan summament demandat, ha manifestat Clausell.
La convocatria, a ms, compta amb el suport de la Conselleria d'Educaci, que ha anunciat una partida de 9 milions d'euros per a facilitar als ajuntaments la convocatria d'aquesta mena de recursos.
Per al regidor del PP a l'Ajuntament de Borriana, s urgent donar soluci al malestar generat pel PSPV a moltssims vens que confiaven a poder accedir a aquest servei per a poder garantir les seues obligacions laborals. Flac favor li fa el PSPV a la ciutadania negant-se a convocar aquesta prestaci que s fonamental i que ja altres municipis, com s el cas de Benicssim, han anunciat per a assistir a les famlies.
Finalment, Clausell ha confiat que el PSPV estudie totes les alternatives possibles per a atendre les famlies. Aquesta pandmia del coronavirus s'ha tradut en una tragdia per les milers de vctimes que no van poder superar el virus. Per tamb s'ha convertit en una crisi econmica que decisions com aquesta aguditzen, ja que s una traveta per a les famlies que han de treballar i atendre els seus fills.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana