Burriana: La Gurdia Civil pilla 'in fraganti' a una persona que intentava robar en un establiment hostaler de Burriana


 
La Plana al Dia | Burriana | General | 12-06-2020
 

La Gurdia Civil ha detingut a un home, com a suposat autor un delicte de robatori en grau de temptativa, un delicte de resistncia i desobedincia, tres delictes de lesions i un delicte d'amenaces desprs de ser enxampat in fragati a punt de perpetrar el robatori en un establiment hostaler de la localitat de Borriana. L'actuaci va comenar quan a primera hora del mat els gurdies civils van tindre coneixement d'un salt d'alarma en un bar de la localitat.

Desprs de l'arribada van observar a un individu en la teulada del local, sent reconegut pels agents com un ve de Borriana, qui en adonar-se de la presncia dels mateixos va intentar fugir des de la teulada fins a la terrassa de l'edifici.
Els gurdies civils van accedir a l'interior immoble per a arribar fins a la terrassa, observant en el bar nombrosos desperfectes i danys, a ms d'un ordinador preparat per a ser sostret, sense haver pogut consumar l'illcit per la imminent arribada dels agents.

Durant la fugida, l'home va ser localitzat en el terrat de l'establiment, qui en intentar efectuar la seua detenci, va oposar forta resistncia als gurdies civils.

Per aquests motius, la Gurdia Civil va aconseguir detindre a un home de 24 anys d'edat com a suposat autor d'un delicte de robatori en grau de temptativa, un delicte de resistncia i desobedincia, tres delictes de lesions i un delicte d'amenaces. L'actuaci ha sigut realitzada per efectius del Lloc Principal de Borriana.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana