Burriana: El PP sollicita ajornar el cobrament de l'IBI per a donar oxigen a famlies i autnoms de Burriana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195727_121439/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 13-06-2020
El PP sollicita ajornar el cobrament de l'IBI per a donar oxigen a famlies i autnoms de Burriana

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha sollicitat al PSPV que ajorne el cobrament de l'Impost de Bns immobles (IBI) per a donar oxigen a famlies i autnoms.
El tribut, el ms quantis que suporta la poblaci, est previst que es cobre en dues quotes per als rebuts domiciliats: la primera al juliol i la segona al setembre. Per als qui paguen en el termini voluntari, el terme est previst que finalitze el 5 d'octubre. No obstant aix, vist que el PSPV no ha activat cap mesura de suport a autnoms ni a famlies, hem cregut oport sollicitar l'ajornament del cobrament.
Juan Fuster, regidor del PP i portaveu del Grup Municipal, ha plantejat la urgncia d'ajudar als vens de Borriana. Aquesta setmana es compliran tres mesos del decret d'estat d'alarma i encara no s'ha activat cap ajuda directa als vens de la nostra ciutat, especialment als autnoms, que sn els motors de l'economia local.
Aquesta circumstncia ens obliga a plantejar mesures extraordinries que oxigenen a la poblaci i creiem que l'ajornament del cobrament de l'IBI seriosa una mesura de gran utilitat per a famlies i comeros. Aix les coses, la proposta del PP passaria per retardar el cobrament dels rebuts domiciliats a setembre i novembre, mentre que el terme per a pagar en voluntria es demoraria al 7 de desembre.
Creiem que aquesta iniciativa pot ser de gran utilitat i confiem que el PSPV la tinga en compte. Sobretot desprs que el PP haja presentat una bateria d'accions de suport a famlies i professionals que no han sigut rebutjades pel PSPV i el seu soci de Comproms. Continuarem aportant iniciatives que siguen d'utilitat per als nostres ciutadans i confiem que aquesta, que s senzilla i directa, siga atesa perqu estem convenuts que ser ben rebuda per tota Borriana, ha manifestat el regidor.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana