Burriana: Traslladen el Mercat Ambulant dels dimarts a Novenes de Calatrava


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195728_121440/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/6/195728_121440/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/6/195728_121440/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 13-06-2020
Traslladen el Mercat Ambulant dels dimarts a Novenes de Calatrava

L'equip de Govern de Burriana ha anunciat que el proper dimarts ja es montar al complet el mercat ambulant dels dimarts. Per ho far en una tercera ubicaci, Novenes de Calatrava. La nova ubicaci provisional s l'avinguda Londres amb productes de txtil i uns altres, i al carrer Atenes amb alimentaci i plantes, coincidint amb l'entrada en la fase 3 de la desescalada.

Cal recordar que el mercat exterior del dimarts va tornar a reiniciar la seua activitat el dimarts 12 de maig en el solar de l'antiga fbrica de la Joia Export, desprs de romandre susps dos mesos per la crisi sanitria, amb al voltant de 50 parades amb productes alimentaris i de primera necessitat. Aquest solar va ser cedit pels actuals propietaris, Eliseo Pla Ramrez *SL, i s'ha celebrat el mercat durant un mes, fins dimarts passat 9 de juny.

Amb l'obertura dimarts que ve del mercat exterior al complet es reprn en el municipi l'activitat de venda ambulant en tota la seua plenitud que s'aglutinar en la nova ubicaci en la zona de *Novenes de manera provisional, fins que les autoritats sanitries permeten el retorn definitiu a la seua ubicaci tradicional.

Segons ha indicat Maria Josep Safont, la nova ubicaci permetr complir amb la separaci dels establiments i controlar la distncia social, que sn les directrius que fixa el Consell per a l'obertura d'aquests mercats durant l'estat d'alarma.

L'alcaldessa de Borriana, desprs d'agrair a l'empresa Eliseo Pla Ramrez SL la seua disposici i les facilitats en la cessi del solar durant el mes passat, ha mostrat el seu desig que la nova ubicaci tamb temporal i l'obertura al complet del mercat dels dimarts siga del grat dels vens i venes, al mateix temps que els ha demanat adaptar-se a la situaci, i ha expressat la seua esperana que el mercat del dimarts rpid puga tornar al seu lloc habitual.

En aqueix sentit, ha fet una crida a la prudncia a l'hora de realitzar les seues compres, i ha apellat al civisme i a la responsabilitat, perqu l'xit d'aquesta mena d'obertures cap a la nova normalitat depn del comportament de les persones.

A ms, ha assenyalat que l'mplia superfcie del recinte en la zona de Novenes de calatrava en el qual s'installar el mercat permetr tamb complir les mesures de seguretat quant a les distncies i separaci que haur d'haver-hi entre els llocs de venda i tamb evitar les aglomeracions a l'interior de la ciutat.

Aix mateix, ha reiterat que des de l'Ajuntament s'han pres totes les mesures indicades per la Generalitat pel que que la protecci i seguretat estan garantides i ha assegurat que la Policia Local, continuar controlant que l'activitat comercial discrrega amb les garanties necessries.

L'horari del mercat ser de 5.30h a 7.30h per a l'accs al recinte per a la descrrega i installaci de venedors, de 7.30h a 8h per al muntatge del dispositiu, de 8h a 13h per als consumidors, de 13h a 15h per a la recollida i crrega dels venedors, i a partir de les 15h per a la neteja i desinfecci de la zona.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana