Burriana: Burriana ja es suma a la cita prvia telemtica i telefnica


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195734_121446/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/6/195734_121446/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/6/195734_121446/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 14-06-2020
Burriana ja es suma a la cita prvia telemtica i telefnica

L'Ajuntament de Borriana ja ha implantat la cita prvia per als serveis municipals disponible en la pgina web municipal https://burriana.sedelectronica.es/citaprevia. D'aquesta manera, Burriana ja es suma al llistat d'ajuntaments que ofereixen de manera telemtica i telefnica cita previa. Un servei que est disponible grcies a la plataforma Gestiona, amb la que treballen els ajuntaments.

Es tracta d'un servei similar al que ja s'utilitza, per exemple, alhora de demanar cita mdica mitjanant el web de la Conselleria de Sanitat, de la generalitat Valenciana, per en aquest cas ser mitjanant el web de l'Ajuntament.

Aix, amb la finalitat de proporcionar un accs fcil i un servei de qualitat, s'ha habilitat tant en el web com en la centraleta telefnica municipal una opci de Cita Prvia centralitzada que podr donar cites per a tots els departaments municipals que estiguen en disposici d'oferir-la, tot i que, com s habitual, continuar atenent-se qualsevol consulta telefnica que es faa als diferents departaments. No obstant aix, davant la possibilitat de collapse de la central telefnica, es recomana la sollicitud de cita online, disponible 24h al dia, els 365 dies a l'any.

L'obtenci de cita per via telefnica en la centraleta estar habilitada de dilluns a divendres, de 9h a 14h. Sense perjudici de l'opci Cita prvia en la centraleta telefnica municipal i en la web, les diferents unitats administratives departamentals municipals poden donar cita presencial directament a la ciutadania si davant d'una demanda telefnica s'estima que no es pot resoldre la consulta d'una altra manera.

Quan se sollicita una cita per la pgina web o telefnicament a travs de la centraleta, la primera data disponible s per a l'endem, encara que cada unitat administrativa pot donar cites en la seua agenda per al mateix dia i confirmar-la per a aquells casos d'urgncia que puguen produir-se.

Cal destacar que per a permetre l'accs a la ciutadania a les dependncies municipals, tot seguint les recomanacions higienicosanitries, s imprescindible la confirmaci de la cita. A ms, el Pla de Desescalada de l'Ajuntament aprovat amb motiu de la pandmia ocasionada per la Covid-19, en l'apartat d'atenci al pblic, estableix que en els serveis d'atenci al pblic es prioritzar l'atenci telefnica i telemtica.

Sobre aquest tema, la regidora de l'rea de Transparncia, Tecnologies de la Informaci i Modernitzaci, Maria Romero, ha agrat una vegada ms el treball del departament de Sistemes de Telecomunicaci i de tot el funcionariat per l'esfor d'adaptar-se a les noves circumstncies. En paraules de Maria Romero atenent a les circumstncies, hem d'adaptar-nos i vore la part positiva

d'implantar el servei de cita prvia que ens evitar llargues esperes i permetr tamb al personal de l'Ajuntament treballar de forma ms eficient.

Aix mateix, ha insistit, es contnua, com sempre, amb l'atenci telefnica per millorem en amplitud d'horari en poder autogestionar-se la ciutadania en qualsevol moment els seus trmits i cites a travs de la seu electrnica, en la qual s'ha treballat amb afany per part del departament dInformtica per a adaptar-la a la circumstncies actuals.

Quant a l'atenci presencial, ser indispensable la cita prvia i es limitar l'aforament, i tamb hauran d'adoptar-se les mesures necessries per a minimitzar els possibles riscos per a la salut, en els termes que determinen les autoritats sanitries.

La implantaci de la cita prvia per als serveis municipals ja est en marxa i disponible en la pgina web municipal https://burriana.sedelectronica.es/citaprevia.1 i en el telfon 964 510 062.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana