Burriana: Podem Borriana reclama ms iniciativa a lAjuntament de Borriana i que es fixe ms en el treball de la Generalitat


 
La Plana al Dia | Burriana | General | 14-06-2020
 

El Cercle de Podem Borriana ha mostrat la seua preocupaci davant la falta de iniciativa del equip de govern i sha mostrat sorprs per la gran diferencia a lhora de la presa de decisions que t a la nostra localitat la coalici Pspv-Comproms en comparaci al Acord del Botnic, Pspv- Comproms-Unides Podem, i tamb amb la coalici a lestat, Psoe-Unidas Podemos.

La formaci declara que els ha deixat un marge de temps convenuda de que al final continuarien la mateixa poltica social marcada per altres institucions de les que Unides Podem s que forma part, soms conscients de que des de lajuntament no es podem tomar les mateixes mesures, per dins de les limitacions pensem que el nostre ajuntament t una posici de privilegi degut al romanent del que disposa. Damunt ens va sorprendre les excuses donades per part de la regidora d'hisenda quan va dir que els altres anys es gastaven els diners del romanent sense ganes, per obligaci i en necessitats. Estem convenudes que les ganes estan, el que ens preguntem es si no veuen les necessitats i si no son conscients de la obligaci que tenen davant el moment tan critic que ens espera.
La formaci remarca que actualment a Borriana tenim un 28% de la poblaci en risc de pobresa, una proporci que segurament augmentar als prxims mesos i que la soluci no pot ser noms lactuaci dirigida als casos d'emergncia Sabem que les famlies en problemes poden acudir a Serveis Socials a demanar ajuda, de fet tenim que agrair el gran treball que han fet en aquest sentit tot el personal de Serveis Socials, un treball que est sent impecable, donant resposta a totes les demandes. Pensem que es podem ficar en marxa altres iniciatives com el Bono Social, que ajudarien a reactivar leconomia, tant de les famlies com del comer local, o com fer una previsi, de cara a possible segona quarantena, amb ladquisici de material sanitari i de necessitats bsiques, com aliments de llarga duraci, per a poder-ho repartir a ancians que no puguen eixir de nou. Tamb han aprofitat per a celebrar l'aprovaci per par de la Conselleria de Vivenda de la llei que permetr l'ampliaci del parc de vivendes socials Esperem que des de lajuntament de Borriana saprofite aquesta nova llei que donar opci als ajuntaments per ampliar el seu parc de vivendes.
Aquest es altre dels exemples de poltiques socials que se est fent en el Govern del Botnic i que deurien repercutir en benefici de les famlies ms necessitades de la nostra poblaci
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana