Burriana: El Comer de Burriana se cita este dijous a les portes de l'Ajuntament


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195754_121464/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 15-06-2020
El Comer de Burriana se cita este dijous a les portes de l'Ajuntament

La Plataforma Comer Burriana ha organitzat per a dijous que ve 18 de juny una Concentraci Silenciosa en la Plaa Major de la localitat. La intenci s la de guardar un minut de silenci pels vens que han mort pel *COVID-19 en una de les poblacions ms afectades de tota la Comunitat Valenciana en termes relatius. De la mateixa manera, tamb es guardar un minut de silenci pels comeros que han tancat les portes durant aquest Estat d'Alarma i ja no ha tornat a obrir i que tamb sn molts a la ciutat.

La concentraci s'ha programat per a les 20.30 hores, amb la intenci que puga sumar-se la major part dels comerciants, per est oberta tamb a qualsevol ve i client.

D'aquesta manera, el comer tamb vol agrair als clients i ciutadans, el suport al comer local i de fer visible la necessitat de lluitar per la supervivncia del xicotet comer com a part de la nostra cultura.

Comer de proximitat i vens estan estretament lligats i tenen una vinculaci permanent. El comer vol fer-se visible i dir a la poblaci sencera ara que ja s'ha aconseguit la Fase 3 de la Desescalada, que hem tornat i que desprs d'aquests mesos d'aturada, els clients sn ms necessaris que mai.

A aquest efecte, la Plataforma de Comer de Borriana, promoguda per un grup de comerciants i autnoms de la ciutat, no sols ha convocat la concentraci silenciosa, respectuosa i seguint les mesures de seguretat imposades per l'autoritat sanitria, sin que convida a tots els assistents a portar un lla negre i a acudir a una plaa Major, enfront de l'Ajuntament.

Tamb s'han obert canals en xarxes socials:

https://www.facebook.com/events/706549896794885/
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana