Burriana: Realitzen el primer sorteig de vals de compra amb malestar en el sector comercial pel repartiment del material


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195760_121470/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 16-06-2020
Realitzen el primer sorteig de vals de compra amb malestar en el sector comercial pel repartiment del material

Deficient ha sigut el repartiment del material del sorteig de vals de compra. Ahir va tindre lloc el primer sorteig i encara hi ha comerços que no han rebut ni el cartell ni les paperetes que han d'emplenar els seus clients. A uns els han portat material ja en dues ocasions. A uns altres, cap.
De la mateixa manera, ha sigut un repartiment molt desigual perquè a uns els van portar un tac de bitllets i uns altres han rebut una desena. No és just ni correcte que a uns comerços els porten el material a la botiga i altres hagen d'anar a per elles a l'Ajuntament.
Ahir es va realitzar el primer sorteig i va ser evident que la mesura no ha arrancat amb bon peu. En una caixa de cartó cabien totes les paperetes, quan en altres ocasions s'ha realitzat un munt en el sòl amb paperetes provinents de diverses urnes repletes.
Un exemple de tota aquesta descoordinació és que, per exemple, els veïns del port de Borriana no podien depositar les seues paperetes. El motiu, que l'únic punt de la zona marítima per a depositar-les era la Tinença d'Alcaldia, i estava tancada.
Queda clar que només amb cartells no s'incentiva el comerç local.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana