Burriana: El PSPV segueix sense habilitar les ajudes a famlies monoparentals que va aprovar en 2018


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195781_121490/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 20-06-2020
El PSPV segueix sense habilitar les ajudes a famlies monoparentals que va aprovar en 2018

El 27 de setembre de 2018 el Partit Popular de Borriana va elevar a ple una moci per a habilitar una lnia d'ajudes a les famlies monoparentals que PSPV i Comproms van secundar. Prop de dos anys desprs, la iniciativa segueix sense aplicar-se malgrat que tots dos socis van tardar menys de 15 dies a pactar una pujada de les seues nmines de 100.000 euros.

Per a Alejandro Clausell, portaveu del PP a Borriana, aquesta s una mostra ms de quins sn les prioritats per al PSPV. Al juliol del passat any, l'alcaldessa va pactar amb el lder de Compoms, Vicent Granel, que es pujarien les nmines en 100.000 euros. L'acord va ser rpid i es va aplicar amb diligncia. Amb la mateixa amb la que hui ens cobren un 5% ms per l'IBI i una nova pujada de la taxa de fems.

En opini del portaveu del PP, era necessari costejar-se la pujada dels sous i ho van fer amb crrec a les economies de les famlies de la nostra ciutat. Unes d'elles, les monoparentals, encara hui continuen esperant que el PSPV implemente una mesura que vam proposar al setembre de 2018 i que segueix sense activar-se.

La desacceleraci econmica de 2019, que ja va generar problemes econmics en molts domicilis, s'ha vist agreujada per la pandmia del coronavirus. Tal com explica Clausell, Borriana paga hui ms que l'any passat malgrat que el mercat laboral s molt ms crtic i les oportunitats han caigut en picat. No obstant aix, el PSPV ha pujat impostos i tamb taxes, perqu l'important s que ells cobren les seues nmines amb la mateixa puntualitat amb la qual les van acordar.

En opini de Clausell, s la mostra ms clara del menyspreu cap a la nostra ciutat, cap a les famlies monoparentals que esperen des de fa dos anys les ajudes, cap als vens que veuen com puja la pressi fiscal i als autnoms que hui, passats ms de tres mesos del decret d'estat d'alarma, segueixen sense poder accedir a unes ajudes directes que eviten la runa.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana