Burriana: El PP urgeix obrir el centre de salut del Port i recuperar la inversi perduda en sanitat


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195792_121500/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 22-06-2020
El PP urgeix obrir el centre de salut del Port i recuperar la inversi perduda en sanitat

El Partit Popular de Borriana ha reclamat al PSPV que siga exigent davant Sanitat per a garantir la reobertura dels centres de salut tancats durant la pandmia i lluitar perqu la ciutat reba la inversi en matria sanitria que mereix en lloc de les retallades que el perjudiquen, tal com ha considerat Consuelo Suay, regidora del PP a Borriana.

L'edil posa l'accent principalment en el centre de salut del Port, els pacients del qual han sigut reassignats al Grau generant queixes i molsties entre els residents, especialment la poblaci de major edat que ha de buscar un transport per a poder accedir al centre. Aquest centre est pendent d'una ampliaci i reforma de les seues installacions que segueix sense comptar amb pressupost.

De fet, el Partit Popular havia previst en el seu programa l'ampliaci de les dependncies amb l'objectiu de construir un polifuncional sanitari que donara la deguda cobertura que mereixen els ciutadans de la platja. No obstant aix, mancant aquesta inversi, es podrien haver escoms mesures temporals com l'ampliaci amb un lloguer d'espais annexos.

De fet, hui aquests pacients estan assignats al centre de salut del Grau, el que va construir el Partit Popular durant el seu mandat i que hui assumeix a una poblaci a la qual el PSPV ha tancat el seu centre, el del Port. Ells es dediquen a tancar, a retallar i a bloquejar serveis que per a nosaltres sn fonamentals. Nosaltres lluitem per l'atenci sanitria que va provocar l'ampliaci de serveis del Port en horari de mat i vesprada durant tot l'any, la construcci del Polifuncional del Grau, el nou centre d'especialitats de Novenes de Calatrava i l'establiment de bases d'ambulncies.

Per a Suay, a les portes de la recuperaci de les llibertats dem dilluns 22 de juny, s urgent que els vens disposen dels serveis de salut reoberts amb les degudes condicions de seguretat i higiene marcades pels protocols COVID-19. En aquest sentit, el PSPV pot comptar amb el nostre suport i experincia a millorar la cartera de serveis sanitaris de la nostra ciutat per a trucar a les portes de Sanitat i exigir que desprs de cinc anys de retallades aproven les partides econmiques que permeten donar la deguda atenci als nostres vens, ha concls la regidora.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana