Burriana: El PP reclama un pla director per als camins rurals que el PSPV mant abandonats


 
La Plana al Dia | Burriana | General | 24-06-2020
 

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha tornat a reclamar al PSPV l'elaboraci d'un pla director per a condicionar els camins rurals de la ciutat davant l'aband i degradaci que presenten molts d'ells.
La demanda no s nova, la portem reclamant des de fa cinc anys amb la intenci que el PSPV planifique cada any les inversions que siguen necessries per a garantir que aquests traats, utilitzats tant per vens com per agricultors, mantenen un estat ptim del paviment.
Camins com el de Ballester o carreteres com Palafanga o Miralles sn alguns dels casos en els quals es pot advertir la degradaci del ferm emparada per un regidor d'Agricultura que trepitja ms el despatx que el carrer, tal com ha considerat el portaveu del PP, Juan Fuster. Els camins rurals no entenen de colors poltics, entenen d'inversi i treball. I s evident, tal com es pot comprovar en cadascun d'aquests camins afectats, que l'aband s notable.
Les queixes per aquesta situaci arriben des dels propis vens i residents. Molts d'aquests camins sn accessos directes a habitatges i tots, ntegrament, canals de comunicaci amb zones de cultiu que arribada la temporada de recollida de la taronja pateixen un increment del trnsit rodat.
Aix les coses, i desprs que hgem tingut un perode de temps de privaci de llibertats que haguera perms millorar les condicions del paviment dels camins, reclamem que s'atenguen aquestes demandes venals. L'oport seria que s'establira un pla director que atenguera la urgncia dels camins que presenten una major degradaci per a, posteriorment, continuar actuant en aquells que requereixen una conservaci. D'actuar d'aquesta manera s'evitaria l'aband que en aquests moments afecta a molts camins, ha considerat Fuster.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana