Burriana: La Plataforma Comer Borriana exigeix a l'Ajuntament de Borriana la publicaci immediata de les ajudes a autnoms i pimes


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195834_121529/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 25-06-2020
La Plataforma Comer Borriana exigeix a l'Ajuntament de Borriana la publicaci immediata de les ajudes a autnoms i pimes

Ja ha acabat l'Estat d'Alarma i han transcorregut ms de tres mesos des que es va decretar. En tot aquest temps, amb importants baixades d'ingressos per als comeros i fins i tot el tancament total temporal de molts d'ells. Molts municipis de la provncia no sols han anunciat, sin que han posat en marxa ajudes, per aquest no s el cas del tercer Ajuntament per poblaci, de la provncia de Castell.

A Borriana els comeros continuen esperant que l'Ajuntament de Borriana aprove les bases de les ajudes i nicament s'ha posat en marxa un sorteig de vals de 200.

L'Ajuntament de Borriana ja ha anunciat ajudes per concurrncia competitiva per a Associacions Culturals del municipi, amb quantitats i dates concretes per a presentar la documentaci i, no obstant aix, segueix sense anunciar les ajudes al xicotet comer.

La setmana passada ja va tindre lloc una concentraci promoguda per la Plataforma de Comer de Borriana, que va congregar a ms de 160 persones i la setmana vinent la Plataforma t previst anunciar-li a l'edil de comer noves iniciatives reivindicatives encaminades a aconseguir un suport directe a un sector comercial de Borriana que engloba a quasi mig miler d'empreses.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana