Burriana: Les retallades del PSPV porten a plantejar-se tancar el cementeri per les vesprades


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195848_121540/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/6/195848_121540/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/6/195848_121540/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 26-06-2020
Les retallades del PSPV porten a plantejar-se tancar el cementeri per  les vesprades

El PSPV de Borriana planeja tancar el cementeri de la ciutat en horari de vesprades fins al prxim 1 de novembre. El camposanto, que est sotms a un projecte d'ampliaci que hauria d'haver finalitzat l'any passat. No obstant aix, les obres encara inacabades obliguen la ciutat a realitzar enterraments en nnxols vells, situats en la cinquena i sisena altura de l'ala antiga, revertits a l'ajuntament i en un estat de deterioraci notable.

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha anunciat la seua intenci de consultar al PSPV per una mesura que suposaria un esfor ms per a la plantilla de treballadors del cementeri i un condicionant per a les famlies que desitgen enterrar als seus difunts. Sobretot si la defunci es produeix un dijous o divendres i davant el tancament del cementeri el difunt no pot ser enterrat fins al segent dilluns.

Consuelo Suay, regidora del PP a Borriana, ja va consultar en anteriors plens per l'estat d'una obra que demostra la incapacitat de qui hui governa. El projecte hauria d'haver finalitzat el passat exercici i hui continua inacabat. La situaci ha provocat que el PSPV recrrega a nnxols antics per a poder enterrar als difunts que durant aquesta pandmia del coronavirus s'han disparat a la ciutat.

Des del PP exigeixen que no es tanque el cementeri. El que han de fer s reforar la plantilla, incorporar nous operaris que permeten realitzar quadrants amb torns i, a ms, es gratifique als qui durant aquesta pandmia han treballat sense descans, perqu la seua labor ha sigut encomiable i mereixen el reconeixement i suport del consistori. En cas que el PSPV continue avant, Suay reclama que el consistori informe a la ciutadania d'aquesta mesura perqu hi ha vens que acudeixen de forma regular a visitar als seus difunts i, en molts casos,

aprofiten la vesprada per a acostar-se al cementeri. Han de conixer la decisi adoptada pel PSPV que de nou condicionar la vida dels nostres vens, ha manifestat la regidora.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana