Burriana: hui reobri la pisicina coberta amb cita previa i restriccions d'aforament i d'horaris


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195862_121546/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 29-06-2020
hui reobri la pisicina coberta amb cita previa i restriccions d'aforament i d'horaris

La piscina coberta reobri aquest dilluns, per ho far amb cita prvia i restriccions d'horaris i aforament, a ms de canviar el sistema d'identificaci d'empremta dactilar a targeta de proximitat.

La piscina compta ja amb el certificat ce conformitat d'obertura d'installacions esportives de la Ctedra de l'Esport de la Universitat Politcnica de Valncia, que constata que ha implantat les mesures necessries per a complir amb tots els requisits i recomanacions realitzades per les autoritats pertinents.

s necessari sollicitar cita prvia des de la web http://sme.burriana.es/, o trucant al telfon 964 591 400.

a ms d'haver de realitzar una reserva per a poder accedir a la installaci, s'han creat franges horries d'una hora i quart per a realitzar els exercicis oportuns i per a disminuir el contacte entre les persones treballadores i les usuries, a ms el pagament es realitzar amb targeta.

D'altra banda, s'ha canviat el mtode d'entrada i ja no s'accedir amb l'empremta dactilar, sin que tan sols es podr accedir a la installaci amb una targeta de proximitat que s'haur de recollir demanant cita prvia en la web http://sme.burriana.es/

Aforaments
En la zona aqutica el nou aforament s de 12 persones, i la sala de *musculacin i la sala de *cardio s'ha dividit en dues zones per a garantir la distncia necessria, amb un aforament de 7 i 12 persones respectivament.

Persones vulnerables
Les persones majors de seixanta anys i les persones amb diversitat tindr un horari exclusiu per a accedir a la installaci, de 9h a 10.15h.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana