Burriana: Vens de Borriana denuncien l'aband del Cam Fondo i exigeixen la seua neteja


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/195895_121570/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/7/195895_121570/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/7/195895_121570/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 02-07-2020
Vens de Borriana denuncien l'aband del Cam Fondo i exigeixen la seua neteja

Vens i residents del Cam Fondo de Borriana han tornat a denunciar l'aband d'una via que acumula fems en vorals i matolls i herbes que creixen sense control per la falta de manteniment. La denncia no s nova, tal com assenyala el regidor del PP a Borriana, Carlos Sol, per cada any es repeteix perqu no existeix cap pla de manteniment ni conservaci de la camins rurals.
El problema del Cam Fondo es reprodueix cada estiu perqu s en aquesta poca quan el nombre de residents i visitants s'incrementa. No obstant aix, la soluci vindria d'una forma senzilla i rpida si el responsable de Via Pblica realitzara un pla integral de camins i planificara la conservaci i el manteniment dels mateixos en llaures a no degradar-los.
El treball s senzill i prctic, per s evident que el PSOE no est per la labor de desenvolupar-lo, considera Carlos Sol. Des de fa mitja dcada el PP proposa aquesta soluci per a actuar de manera peridica en els camins rurals i evitar que s'abandonen. Si existira una planificaci, no ja noms s'evitaria la brutcia i fems en cunetes i vorals, mantindrem en condicions ptimes els camins tant a nivell de paviment com pel que fa a la vegetaci.
Des del PP, continuem tendint la m al PSOE perqu actue. Borriana compta amb una mplia xarxa de camins que no sols sn transitats durant l'estiu, tamb durant la campanya citrcola i al llarg de l'any, ja que a ms d'accedir a zones de cultiu tamb condueixen a residencials. En aquest sentit, s necessari planificar una inversi al llarg de l'exercici per a evitar que es degraden i mantindre en condicions vies de comunicaci que cada dia recorren milers de vens, ha considerat l'edil.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana