Burriana: Obrin l'Oficina de Turisme en la tinena d'alcaldia del port


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/195896_121571/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 02-07-2020
Obrin l'Oficina de Turisme en la tinena d'alcaldia del port

Des d'aquest 1 de juliol est oberta l'Oficina de Turisme de la zona martima. Est situada en la Tinena d'Alcaldia, en el lloc habitualment utilitzat per l'agent de la policia local d'aquest districte.

L'oficina de turisme romandr oberta de dilluns a diumenge de 10h a 14h i de 17h a 20h, fins al 31 d'agost. La regidora de Turisme ha explicat que qualsevol persona pot trobar all informaci turstica de Borriana i de la Comunitat Valenciana.

En les dependncies, diverses persones professionals atenen les consultes de les persones visitants i aconsellen sobre les possibilitats que ofereix la ciutat aquest estiu, pel que fa a la programaci de cultura, patrimoni, oci, esport i espais naturals, aix com sobre llocs i recorreguts que es poden realitzar.

A ms, davant la complicada situaci actual, tamb disposen de fullets explicatius per a distribuir amb les mesures, recomanacions i normes de les platges de Borriana que, segons ha recordat Molina, estan adaptades a les noves exigncies derivades de la pandmia i lliures de la Covid-19.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana