Burriana: Els autnoms de Borriana es queden amb una ajuda de 0'4 milions de , lluny de l'1 Mili de d'Onda i els 3 Milions de de Benicssim


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/195898_121573/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Burriana | General | 02-07-2020
Els autnoms de Borriana es queden amb una ajuda de 0'4 milions de , lluny de l'1 Mili de  d'Onda i els 3 Milions de  de Benicssim

L'Ajuntament ha aprovat les bases reguladores de la nova lnia d'ajudes econmiques dirigides a autnoms, pimes i mutualistes locals, que amb un pressupost de 400.000 euros, (mxim de 400 /autnom) complementaran les proporcionades per la Generalitat Valenciana i pel Govern d'Espanya, segons ha avanat l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep *Safont. Ajudes en concurrncia competitiva per ordre de presentaci i molt lluny dels 3 milions d'ajuda de l'Ajuntament de Benicssim o el mili d'euros d'Onda, totes dues poblacions amb menor poblaci que Borriana.

Sobre aquest tema, ha assegurat que aquesta iniciativa constitueix una ms de les mesures implementades pel consistori dins del pla municipal per a collaborar en la reactivaci econmica i comercial de la ciutat, i ha indicat que compten ja amb els informes favorables de la Direcci General de l'Administraci Local de la Generalitat Valenciana, tant de sostenibilitat financera com d'inexistncia de duplicitat de les ajudes.

Les ajudes podran cobrir les despeses corrents com la llum, l'aigua, el lloguer, el manteniment de programes informtics, les quotes d'autnoms i les modificacions que s'hagen fet en el local de treball per a complir amb les normatives sanitries vigents, o les despeses de gestoria.

Amb aquestes ajudes, ha destacat l'alcaldessa, el consistori pretn complementar les ajudes que els governs estatal i autonmic han posat a la disposici dels autnoms, per a fer front als costos econmics que han patit a causa de la Covid-19, una manera de secundar i ajudar a les petites empreses locals en la seua recuperaci econmica.

Es tracta, ha subratllat, de una de les mesures que estem impulsant secundades per tots els grups poltics i que s'apliquen de cara a la nova normalitat, dins del pla per a la reactivaci de l'economia local posat en marxa per l'Ajuntament, i que continua avanant.

Safont ha destacat que l'ajuntament tamb ha posat en marxa mesures com l'ajornament 2 mesos del pagament de tributs o algunes bonificacions o exempcions.

Cal recordar que 760 comerciants i autnoms de Borriana han optat a les ajudes de la Generalitat per a afectats per la situaci de crisi sanitria.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana