Burriana: Facsa millora els subministraments pblics de la zona martima de Borriana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/195942_121615/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 07-07-2020
Facsa millora els subministraments pblics de la zona martima de Borriana

Facsa, l'empresa concessionria del servei de provement d'aigua potable i de la gesti del clavegueram en la localitat, est optimitzant els subministraments pblics de diferents punts de la zona martima per a millorar la qualitat i la garantia del subministrament d'aigua.

Son obres contemplades en el Pla de Renovaci i Millora de les Infraestructures d'aigua potable i clavegueram de Borriana d'enguany.

S'est duent a terme la renovaci de tota la xarxa de provement daigua i de clavegueram, aix com la pavimentaci de tota l'amplria del carrer. Uns treballs que se sumen als ja realitzats enguany als carrers Rosa dels Vents i Formentera, aix com als treballs d'installaci d'una nova xarxa de clavegueram per a donar servei als xiringuitos de la platja de lArenal.

Aquests treballs conclouran amb la renovaci de la xarxa d'aigua potable del carrer Illes Balears, el carrer de la Farola i l'avinguda de la Mediterrnia, que dona continutat al projecte de millora de la zona martima que es va iniciar fa uns anys amb les installacions dels carrers: cam del Grau, carrer de la Malva-rosa, avinguda de la Mediterrnia i carrer de lAmistat, on tamb es van aprofitar els treballs per a renovar les voreres.

En total ja s'han renovat 2,5km de la xarxa de provement daigua, amb canonades de polietil d'alta densitat, de dimetres compresos entre 75 i 200mm, i ms de 500m de la xarxa del clavegueram.

Al llarg d'aquestes ltimes setmanes el projecte de millora avana en la zona centre, en concret, al carrer Divina Pastora i a la plaa Major en qu, a ms de renovar la xarxa, en alguns carrers es contempla la renovaci del paviment, amb pedra natural en el cas del carrer Divina Pastora.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana