Burriana: Burriana decideix 'ara' reforar el control de les mesures de seguretat del COVID-19 de xiringuitos i hostaleria


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/195963_121633/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 14-07-2020
Burriana decideix 'ara' reforar el control de les mesures de seguretat del COVID-19 de xiringuitos i hostaleria

L'Ajuntament de Burriana ha decidit ara, just desprs d'apareixer un brot de COVID-19 entre joves que van estar als xiringuitos el passat cap de semana, reforar el control de les mesures de seguretat sanitries de xiringuitos i hostaleria. Tot i que els xiringuitos estn oberts des de finals de juny, no ha sigut fins ara, quant ja s'ha produt una alerta, quant s'ha decidit montar un operatiu especial de la Policia Local per a controlar el compliment de les meures de seguretat.

Hui s'ha fet pblic en una reuni amb els hostalers. En la reuni, els propietaris dels locals s'han comproms a reforar les mesures ja implantades per cadascun d'ells en els locals, amb la finalitat devitar aglomeracions i que no es convertisquen en focus de contagi.

La Policia Local, per la seua banda, establir un operatiu especial, que s'intensificar divendres i dissabtes a partir de les 22 hores, per a controlar que tant els locals com les persones compleixen la legislaci higienicosanitria establerta per la Generalitat Valenciana.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana