Burriana: El PP presenta moci per a dotar a Borriana d'infermera escolar en plena era COVID-19


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/196022_121681/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Burriana | General | 26-07-2020
El PP presenta moci per a dotar a Borriana d'infermera escolar en plena era COVID-19

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana presentar moci al prxim ple per a garantir que l'arrencada del curs escolar 2020-21 ve acompanyat de la implantaci del servei d'infermeria escolar. La iniciativa, que ja s una realitat en altres municipis de la provncia, com Segorbe, Onda o Benicssim, ha de ser-ho tamb a la nostra ciutat per a protegir als nostres estudiants i al professorat que conviur a partir de setembre a les aules.

El servei d'infermeria escolar que la regidora del PP a Borriana, Consuelo Suay, proposa pretn donar la cobertura professional del sanitari a les demandes que en era COVID-19 reclamen comunitats tan nombroses com sn les educatives. Amb un important nombre d'alumnes i docents, l'elaboraci de protocols i la correcta utilitzaci de mesures de desinfecci que previnguen els contagis sn fonamentals per a garantir que els nostres menors estan protegits.

Aix les coses, l'objectiu del PP s que aquesta iniciativa que presentem al juliol s'implemente i garantisca a partir de setembre. La proposta, que forma part de la campanya d'mbit regional iniciada per la presidenta del PP, Isabel Bonig, reivindica el paper de la infermeria a les aules. Creiem que s possible implantar aquest servei el cost del qual hauria d'assumir el consistori fins que siga la Generalitat Valenciana l'encarregada de finanar aquests costos.

Des del PP consideren que la prioritat s garantir que el setembre vinent els nostres menors compten amb aquesta prestaci. Per aquest motiu, confiem que tots els partits recolzen aquesta iniciativa que ve a incorporar una mesura ms de refor en la lluita contra el COVID-19, ha manifestat Suay.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana