Burriana: Llusa Monferrer anuncia que Borriana suspn les festes de la Misericrdia 2020


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/196041_121698/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/7/196041_121698/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | Fiestas | 28-07-2020
Llusa Monferrer anuncia que Borriana suspn les festes de la Misericrdia 2020

Borriana no celebrar les festes de la Misericrdia 2020. Era un secret a veus. No era una suposici, sin que tant a l'Ajuntament de Borriana com fora de la localitat ja se sabia des de la setmana passada.
Encara aix, l'equip de govern de Borriana havia amagat la decisi que ja estava presa i ho ha mantingut en 'secret' fins a aquest dimarts.
L'edil de festes, Luisa Monferrer, t programada una reuni amb les penyes (20.00 hores) i ac els comunicar que no hi haur festes de la Misericrdia". Una notcia de la qual els ms directament interessats (les penyes) sn quasi els ltims a conixer.
L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, va explicar divendres passat 24 de juliol que desprs que Vila-real suspenguera les festes, Borriana ja no tenia molt de marge de decisi. Per la documentaci la pilleta en un renuncie i deixa en evidncia les seues paraules.
El COVID-19 i un informe de la Conselleria de Sanitat, a travs del director del Centre de Salut Pblica de Castell va signar un document el passat 21 de juliol en el qual assegurava que "seria un gran risc epidemiolgic la celebraci de les festes patronals de Borriana, recomanant no fer reunions de ms de 15 persones, llevat que el nombre de casos detectats en els ltims quinze dies baixara de tres i es mantinguera aquesta taxa durant almenys una setmana".
I aqueix informe i la decisi de Borriana i la coneixia l'Ajuntament de Vila-real abans de suspendre les seues festes. I s que fins i tot les penyes de Vila-real saben des de la setmana passada que Borriana no les anava a celebrar, concretament des de quan es va comunicar que se suspenien les festes en honor a la Mare de Du de Grcia i que "Borriana tamb les ha suspeses". Les havia suspeses per no ho havia comunicat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana