Burriana: El PSOE blinda a la consellera i rebutja demanar la seua dimisi per ignorar l'alerta a La Plana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/8/196053_121710/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 03-08-2020
El PSOE blinda a la consellera i rebutja demanar la seua dimisi per ignorar l'alerta a La Plana

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha lamentat que el PSOE s'haja posat del costat dels seus caps de files abans d'actuar per a protegir a les famlies de la ciutat enfront del coronavirus. La crtica es produeix desprs que el passat 23 de mar els Facultatius de Medicina Interna de l'Hospital La Plana remeteren una comunicaci interna a la gerncia del centre hospitalari reclamant mesures urgents per a allar per complet a Borriana per a evitar contagis per un brot explosiu.

La crida de socors no sols va ser ignorada per la consellera de Sanitat, Ana Barcel, i el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig. s que a ms va ser titllada de faula per la prpia conselleria en un comunicat fet pblic aqueixos dies.

Aquestes circumstncies, tal com ha assenyalat la regidora del PP a Borriana, Consuelo Suay, van portar a la regidora dijous passat a preguntar a l'alcaldessa si tenia pensat demanar responsabilitats i la dimissi del seu crrec a la consellera de Sanitat. L'alcaldessa, Maria Josep Safont, ha demostrat amb la seua postura que abans que protegir a la poblaci, toca blindar i defensar als seus caps de files.

Flac favor per a Borriana, ha considerat Suay, que va patir les conseqncies de la virulncia i propagaci d'un virus que d'haver tingut en compte les consideracions dels facultatius haguera evitat les conseqncies funestes que els metges van anticipar malgrat que el Consell els va ignorar.

Des del Partit Popular, ha assenyalat Suay, continuarem defensant a la poblaci per a garantir protecci enfront del coronavirus. Reclamant que el PSOE escolte als sanitaris que han sigut i sn els que estan en primera lnia de batalla des del minut zero. Per a Suay, Borriana no mereix un govern socialista que ignora als qui donen les seues vides per salvar les nostres i imposa criteris poltics en lloc d'atendre diagnstics sanitaris.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana