Burriana: Les empreses de Burriana, fora de les obres del pla Edificant


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/8/196071_121727/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 10-08-2020
Les empreses de Burriana, fora de les obres del pla Edificant

Les empreses de Borriana que esperaven poder accedir a l'execuci de les obres del pla Edificant s'han quedat fora de la convocatria. El plec de condicions redactat pel PSOE ha excls a les signatures locals establint una qualificaci que cap empresa de la ciutat compleix.

La convocatria d'aquest projecte d'obres era molt esperat pels empresaris. Era un revulsiu per a generar ocupaci i ocupaci en un moment crtic a nivell econmic com el que estem travessant. No obstant aix, tal com ha explicat Juan Fuster, portaveu del PP a Borriana, la publicaci de les bases s'ha viscut com un pitxer d'aigua freda sobre les expectatives creades.

Les mateixes que l'alcaldessa, la socialista M Josep Safont, fomentava aquesta mateixa setmana convidant pblicament a les empreses de la ciutat a concrrer a la convocatria. Certament, no entenem aquesta posici ni aquesta anomenada a la participaci. O l'alcaldessa desconeix les condicions fixades pel plec o demostra un gran cinisme fent una crida a aquests empresaris que en la prctica li'ls ha carregats d'una plomada per la qualificaci exigida.

Des del Partit Popular, Fuster ha lamentat que un projecte que podria revertit directament a la nostra ciutat en forma d'ocupaci, riquesa i oportunitats, ha acabat generant un malestar evident entre els professionals de la construcci que han perdut amb la publicaci de les bases tota esperana de poder accedir a l'execuci de les obres.

Per al portaveu del PP, no s'entn que els qui es van pujar l'any passat 100.000 euros els sous, els qui han pujat l'IBI i la taxa de fems als vens, els mateixos que ara desitgen entregar els estalvis de Borriana a Pedro Snchez, siguen incapaos d'establir unes bases que

permeten a les empreses locals executar un projecte d'envergadura, com s el pla Edificant. El PSOE, que hauria de treballar per a garantir a la nostra ciutat oportunitats i ocupaci, ha sigut incapa, una vegada ms, de pensar en Borriana.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana