Burriana: Estrepits fracs del Pla d'Ajudes a autnoms i el PP demana un altre amb millors condicions


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/8/196072_121728/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 10-08-2020
Estrepits fracs del Pla d'Ajudes a autnoms i el PP demana un altre amb millors condicions

El Grup Municipal del Partit Popular a Burriana proposar al PSOE la convocatria d'un segon pla d'ajudes a autnoms desprs del fracs del programa. Noms 120 autnoms, dels 2.350 existents, redueixen a menys de 50.000 euros la suma a concedir d'un muntant global de 400.000 euros.

En opini de Juan Fuster, portaveu del PP a Borriana, s la millor mostra que la convocatria ha sigut fallida. s necessari reformular-la i arribar a tots. Per a aix, assenyala el regidor del PP, li proposem al PSOE que escolte a l'oposici, perqu no ho va fer fa mesos, quan de manera reiterada li plantegem que no convocara unes subvencions que eren incompatibles amb el pla d'ajudes de la Generalitat Valenciana.

La decisi del PSOE d'ignorar aquesta condici ha portat al fet que la convocatria d'ajudes locals haja sigut un fiasco, noms 120 dels 2.350 autnoms que estan censats a la nostra ciutat. Mentrestant, els centenars de professionals que van optar per sollicitar les ajudes de la Generalitat Valenciana s'han trobat amb un altre engany, el de Ximo Puig, que els ha respost a prcticament tots que no t diners per a ajudar-los.

En opini de Fuster, la suma de totes dues circumstncies ha deixat desemparats, de nou, als qui ms suport haurien d'estar rebent en aquests moments. Lluny de sentir-se atesos i abrigallats, han sentit l'aband de les administracions local i autonmica, perqu la provincial ni tan sols ha convocat un pla d'ajudes.

En lloc de lamentar-se, ha assenyalat Fuster, l'important ara s que el PSOE recondusca aquesta situaci i promoga una segona convocatria que tinga per objectiu donar cobertura a tots els autnoms de la nostra ciutat. I per a aconseguir-ho cal ampliar de 400.000 a 1 mili d'euros la quantia i facilitar la sollicitud d'aquestes ajudes eliminant incompatibilitats i restriccions. Cal apostar per la concessi d'uns fons que han de donar oxigen al pilar que sost la nostra economia: els autnoms.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana