Burriana: Comproms 'avala el saqueig de Snchez a Burriana per a poder cobrar la nmina'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/8/196081_121736/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 12-08-2020
Comproms 'avala el saqueig de Snchez a Burriana per a poder cobrar la nmina'

La paga extraordinria d'agost pesa massa com per a perdre-la per un vot. Aix s el que degueren pensar els regidors de Comproms a Borriana, amb Vicent Granel al capdavant, perqu en l'ltim ple votaren en contra de la moci del PP que rebutjava el Reial decret llei 27/2020 pel qual Pedro Snchez t llum verda per a confiscar-se els estalvis de la ciutat.
La iniciativa, presentada pel Partit Popular i defensada per Juan Fuster, portaveu del Grup Municipal, reclamava l'autonomia de Borriana enfront del saqueig del PSOE que de manera unilateral en la Federaci Espanyola de Municipis i Provncies (FEMP), ha acordat saquejar la caixa de cabals de diputacions i ajuntaments perqu Snchez puga pagar als seus ministres i omplir de carburant el Falcon.
La posici de Comproms va ser clara, amb un vot en contra de la moci que en sntesi reclamava protegir els estalvis de totes les famlies de Borriana. Sembla que a Comproms no li costa despullar-se d'uns principis i defensar uns altres. L'important s cobrar el sou de Nescaf que han pactat amb el PSOE i que des de juliol de 2019 s'ha incrementat amb 100.000 euros ms a repartir entre tots. Paga Borriana.
La posici de Comproms a Borriana xoca amb la postura que altres dirigents de la formaci nacionalista han fet pblica. El diputat en el Congrs, Joan Baldov, ja ha mostrat el seu rebuig a la mesura, mentre que a la provncia, l'alcalde de Betx, destacat dirigent de la formaci, ha fet un allegat en contra de la mesura socialista.
A Borriana, Comproms no t complexos a fer seua la idea dels Germans Marx, aquests sn els meus principis, per si no li agraden tinc uns altres, perqu l'nica cosa que importa s continuar cobrant. Que paguen les famlies, a base de pujades d'impostos com l'IBI o taxes com el fem, perqu ells a final de mes puguen continuar tranquils en els seus despatxos.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana