Burriana: L'Ajuntament de Borriana destina 13.000 euros per a projectes d'associacions i entitats socials


 
La Plana al Dia | Burriana | General | 12-08-2020
 

L'Ajuntament de Borriana destina un total de 13.000 euros a la concessi de subvencions pbliques per a projectes de promoci personal i social que desenvolupen associacions i entitats socials sense nim lucratiu dirigits a sectors vulnerables de la poblaci.

La convocatria i les bases d'aquestes subvencions que es concedeixen en rgim de concurrncia competitiva s'han publicat en l'apartat de seu electrnica de la pgina web municipal.

Segons sestableix en les bases, poden ser beneficiries d'aquestes ajudes les associacions i entitats socials sense nim de lucre amb domicili social en el municipi o que realitzen activitats i projectes dirigits a la poblaci de Borriana, amb una antiguitat mnima d'un any des de la data de constituci.

A ms, els programes han d'estar enfocats a sectors de la poblaci relacionats amb l'atenci a famlies, menors d'edat en situaci de risc o desprotecci, dones, persones majors, persones amb diversitat funcional, minories tniques, malalts crnics, persones immigrants, transents, refugiats, asilats, o qualsevol altre sector vulnerable. Noms podr presentar-se un projecte per associaci o entitat i s'exclouen els projectes o programes d'inserci de malalts mentals per existir ja una altra convocatria especfica.

Per a la concessi de les subvencions s'aplicaran diferents criteris entre els quals es valorar la qualitat del projecte a travs de la descripci, la seua fonamentaci, objectius, beneficiaris, activitats, temporitzaci, recursos propis, adequaci i inters de l'objectiu del projecte en relaci a la realitat social del municipi i les necessitats que presenta.

Igualment, en l'adjudicaci es tindr en compte la incidncia del projecte en persones residents de la localitat per a la qual cosa shaur de quantificar el nombre de persones a qu atendr el projecte residents de la ciutat i quina proporci suposa aquesta quantitat del nombre total de persones ateses per l'associaci o entitat social. A ms, es prioritzar que la poblaci beneficiria de les actuacions siguen collectius en risc d'exclusi. Tamb es tindr en compte l'experincia acreditada de l'entitat i el carcter innovador del projecte.

Presentaci de sollicituds

Les sollicituds es presentaran en el Registre electrnic de l'Ajuntament de Borriana a travs del trmit electrnic adequat o, si no s possible, el dInstncia General adjuntant els models normalitzats establits i que figuren com a annexos en les bases. La convocatria i annexos es poden trobar i consultar en https://burriana.sedelectronica.es/board/

El termini de presentaci de sollicituds finalitza el 25 d'agost.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana