Burriana: Els concerts posen en evidncia les diferncies entre Festes i Esports


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/9/196235_121884/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 11-09-2020
Els concerts posen en evidncia les diferncies entre Festes i Esports

Les *Festes de *Setembre que s'ha inventat l'Equip de Govern en substituci de les festes patronals en honor a la *Mare de *Du de la Misericrdia han mostrat un enfrontament ms entre les regidories d'Esports i Festes.

Tant s aix, que es dona la circumstncies que la regidoria d'Esports *nno permet reunir a ms de 100 persones en les installacions de Llombai (30 per camp de futbol 11) i, no obstant aix, les mateixes installacions de Llombai es congregaran fins a 800 espectadors.

Els pares dels xiquets que practiquen esport no poden accedir a les installacions ni per a veure els entrenaments dels seus fills, ni per als partits oficials (aquest segon aspecte podr ser a la fi de mes). Per aquest motiu, ahir regidor d'esports, Vicent Aparisi, i el tcnic de l'rea, van haver d'enfrontar-se a una reuni amb els representants dels clubs esportius de Borriana, que els van fer arribar el sentir general de descontentament dels pares per les restriccions per a uns i les benevolncies per a l'rea de festes.

Els clubs es van trobar amb una resposta insospitada. "Els concerts sn d'una altra rea", i aix a pesar que sn en installacions esportives.

Ahir se li va sollicitar al regidor d'esports l'informe del tcnic d'esports en el qual autoritza una installaci esportiva per a la celebraci dels concerts. Un informe que Aparisi va reconixer no tindre i de fet fins ahir no se li va sollicitar al tcnic.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana