Burriana: Aguilera: 'Comproms s cmplice dels excessos del PSOE en els Festes de Setembre'


 
La Plana al Dia | Burriana | General | 13-09-2020
 

Mariola Aguilera.-Estem sent testimonis d'una rendici amb armes i bagatges com no es recorda en la histria de la nostra ciutat.
Un acte de servilisme indigne dels qui es proclamen com a servidors pblics.
Perqu si b la autodestruccin del PSOE s un assumpte intern, la voragine catastrfic en la qual estan sumint a Borriana s un assumpte que ens afecta a tots.
I per a dur a terme aquests excessos compten amb la colaboraci incondicional, que no desinteressada, de Comproms que recolza i secunda imperterrit totes les ocurrncies del PSOE.
Quan dos decideixen sempre el mateix, significa que noms un dels dos pensa; i aqueix no s Comproms, que ha adoptat el paper de crossa incondicional, portant el paper de "dona'm pa i dis-me ximple" a un altre nivell.
La figura del cooperador necessari, del cmplic, s la que aquesta exercint Comproms.
Com a membre i soci de l'equip de govern s responsable com el que mes de la broma pesada, i cara, de les pseudo Festes de Setembre.
s responsable del desemparament dels comeros i autnoms de la nostra ciutat; d'estat brut, vell i fosc dels nostres carrers, de contractes "genials" com el lloguer de les estaques per a la platja, etc.
Tamb s responsable directe de decisions en el tema de Golf Sant Gregori que han acabat amb funcionaris recusats i denncies davant la *Fiscalia Anticorrupci, recentment acceptades a tramite.
Si Comproms s un apendic del PSOE, si sn siamesos, res es pot fer.
Per si noms sn socis o anteposen el b com al oppar sou, s el moment de comenar a marcar distncies; a tindre criteri propi.
La catstrofe aquesta a prop i sembla inevitable, encara que queda l'escletxa que en una arrencada de sensatesa deixen caure a qui arrosseguen a Borriana a un precipici desconegut.
A les seues mans aquesta.
O lluiten per salvar Borriana o sn tan culpables com el PSOE del seu destrucci.
Tal vegada mirant la seua prpia histria troben la resposta.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana