Burriana: Pedro Herrera va estar en el concert de la Filharmònica o és un perfil fals


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/9/196253_121898/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/9/196253_121898/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 14-09-2020
Pedro Herrera va estar en el concert de la Filharmònica o és un perfil fals

L'equip de Govern de Borriana no ha parat, durant la pandèmia, de dir que cal fer cas de les fonts oficials (les que diuen que a Borriana hi ha hagut 40 morts per COVID-19 enfront dels 72 amb noms i cognoms que va nomenar el rector del port el dia de la Verge del Carmen (16 de juliol).

Però tal vegada el que deurien també és tractar d'eliminar els 'perfils falsos' de les xarxes socials. O tal vegada això no interessa perquè hi ha alguns que no fan sinó aplaudir al propi equip de govern.

Hi ha un perfil, que es fa cridar 'Pedro Herrera' que té tota la pinta de ser un 'FAKE' (i si no ho és, que es pose en contacte i rectificarem immediatament).

Sembla que viu en els poblats marítims i que utilitza diàriament la carretera del Grau. Només així va poder avançar que les obres d'aquest vial estaven a punt de donar-se per finalitzades. Cuida molt de no parlar d'esports, però té les seues relliscades en aplaudir a l'equip de govern.

Curiós que aquest diumenge estiguera en el concert de la Filharmònica Borrianenca i ningú dels presents el coneguera (o sí). Però no ha dubtat a aplaudir el post de l'Ajuntament i a qualificar-lo en perfecte valencià (o català) de 'xulisim!'.

PD: S'adjunta vista general del públic per si algú el coneix!!
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana