Burriana: Borriana adjudica a RAVI les obres de condicionament del Centre d'Atenci Primerenca comarcal


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/9/196268_121911/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 14-09-2020
Borriana adjudica a RAVI les obres de condicionament del Centre d'Atenci Primerenca comarcal

L'Ajuntament de Borriana ha licitat les obres de condicionament i reforma de local del Centre d'Atenci Primerenca (CAT), en una nau de l'avinguda Corts Valencianes de la ciutat, a l'empresa Ravi Obres, Transports i Excavacions SL, per un import total de 167.608,41euros, i en l'habilitaci dels quals tamb s'inclou adequar dependncies de la Policia Local en una zona de l'immoble.
L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha explicat que les obres, que comenaran en breu, compten amb un termini d'execuci de tres mesos, i ha destacat que a principis de 2021 la ciutat comptar amb un Centre d'Atenci Primerenca comarcal, orientat al tractament fisioteraputic i logopdic de xiquets i xiquetes de 0 i 6 anys amb greus problemes de desenvolupament.

El Centre d'Atenci Primerenca nocupar 224 dels 386 metres quadrats de limmoble de titularitat municipal, i disposar de tres sales de consulta, una sala polivalent, dos despatxos i la zona d'espera. La resta de la nau acollir una aula formativa per a la Policia Local.
El CAT, segons ha precisat Maria Josep Safont, atendr la poblaci infantil amb discapacitat o risc de patir-la que hagen sigut valorats prviament per especialistes. Oferir prestacions de diagnstic, coordinaci amb els recursos comunitaris i atenci individual i familiar. A ms del tractament fisioteraputic especialitzat i logopdic, tamb hi haur serveis de psicologia, pedagogia i estimulaci.
En el seu moment, ha assenyalat l'alcaldessa, les tcniques del Servei municipal d'Atenci al Desenvolupament Infantil (ADI) de 0 a 3 anys, van redactar el projecte que es va presentar a la Conselleria d'Igualtat i compta ja amb el seu vistiplau.
Sobre aquest tema, ha concretat que l'ADI s un lloc de detecci i actuaci sobre xiquets exclusivament de Borriana, mentre que en el nou CAT es duran a terme tractaments ms especialitzats, com ara els d'audici i llenguatge, i ser un centre que atendr xiquets i xiquetes tamb d'altres localitats.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana