Burriana: L'alcaldessa signa l'autoritzaci per a licitar Golf Sant Gregori


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/9/196300_121936/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 21-09-2020
L'alcaldessa signa l'autoritzaci per a licitar Golf Sant Gregori

L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha signat aquest dilluns l'autoritzaci perqu l'empresa puga traure a licitaci les obres d'urbanitzaci de Golf Sant Gregori.

Es tracta del final d'un llarg procs d'informes i contra informes, a favor i en contra d'empreses externes i tcnic municipals. I tot derivat pel fet que la prpia Safont i el seu equip de govern van decidir al mar de 2016 rescindir la condici d'agent urbanitzador a la mercantil.

Des de llavors, quatre anys i mig d'eixida de concurs voluntari de creditors i negociacions, acord transaccional i un llarg etctera de cam administratiu al llarg del qual tamb s'han presentat dues denncies davant la fiscalia.

Desprs dels continus retards, la urbanitzadora esperava licitar les obres en l'estiu de 2019 i que aquestes comenaren al setembre de 2019. Un any ms tard noms s'ha avanat en el cobrament de la quota 00 i en l'autoritzaci per a licitar les obres.

Els treballs ja no comenaran, com a mnim, abans del primer trimestre de 2021, s a dir, 21 anys desprs que el PAI es presentara en el registre de l'Ajuntament de Borriana.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana