Burriana: Nova plaga de mosquits i el PP urgeix reforar els tractaments per frenar la seva virulncia


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/9/196301_121937/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 21-09-2020
Nova plaga de mosquits i el PP urgeix reforar els tractaments per frenar la seva virulncia

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha proposat al PSOE el refor dels tractaments contra els mosquits desprs que la plaga continue descontrolada i ms virulenta si cap per efecte de les pluges registrades en els ltims dies. Aquest mateix cap de setmana es van poder *vern en grans masses tant en la carretera del Grau com en la del Port i fins i tot en l'eixida de Borriana per la carretera d'Almassora.

Consuelo Suay, regidora del PP a l'Ajuntament de Borriana, ha fet una crida al PSOE en la localitat perqu, d'acord amb el seu soci de Comproms, no desatenguen la situaci crtica provocada per aquesta plaga que cinc anys desprs que el PSOE garantira el seu control, segueix sense estar mitigada.
Per a Suay, s important que el PSOE i el seu soci no desatenguen a la ciutadania. Els mosquits continuen picant i desprs de les pluges de la setmana passada la plaga s'ha reforat, per la qual cosa s necessari i urgent que s'actue per a evitar la proliferaci del dpter.
En aquest sentit, ha recordat Suay, hem tornat a traslladar en el si de les comissions informatives la necessitat de reforar els tractaments per a atallar aquest insecte. L'arribada de la tardor i la baixada de les temperatures no comporten necessriament una caiguda de la poblaci del mosquit. De fet, en 2018 el PSOE va posar en marxa al desembre una brigada antimosquitos que hui est desapareguda.
En aquest sentit, ha explicat la regidora, el PSOE i Comproms han d'eixir del despatx i trepitjar el carrer, perqu les picades que pateixen els nostres vens sn reals, no inventades. s necessari assumir l'existncia d'un problema per a comenar a resoldre'l. Lamentablement, a Borriana, tenim dos partits que es van posar d'acord per a pujar-se 100.000 euros els sous i des de llavors han deixat abandonada a la nostra ciutat. s urgent que actuen i apliquen ja les solucions que fa cinc anys van garantir a la ciutadania. En mitja dcada han tingut temps suficient, ha considerat la regidora.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana