Burriana: El PP reclama un refor de la neteja a Borriana que evite la degradaci de la ciutat


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/9/196316_121950/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 23-09-2020
El PP reclama un refor de la neteja a  Borriana que evite la degradaci de la ciutat

L'absncia d'un control i manteniment peridics de la neteja de Borriana est provocant que la ciutat patisca una degradaci que seria fcilment evitable si els qui tenen la responsabilitat de gestionar compliren amb les seues obligacions.
Carlos Sol, regidor del PP a Borriana, ha fet una crida a PSOE i Comproms perqu Borriana present la seua millor imatge perqu els ciutadans paguen impostos de primera i obtenen serveis de tercera. Hi ha carrers que presenten un estat d'aband notable, contenidors que requereixen un canvi, parcs infantils i zones verdes que estan abandonades... En definitiva, s necessari realitzar un pla de conservaci i control peridics que evite aquest aband.
La clara mostra d'aquest desistiment de funcions ha sigut el riu Anna. El llit natural ha patit un aband durant ms d'un any que ha provocat les queixes reiterades del Partit Popular. El seu regidor, Vicente Tejedo, ha vingut reclamant des de 2019 de manera insistent la necessitat d'actuar en aquest llit natural que es va convertir la pitjor carta de presentaci per a la nostra ciutat quan hauria de ser al contrari, una mostra del patrimoni verd i natural que tenim el privilegi de gaudir els vens.
Tal com ha assenyalat Sol, ens alegrem que desprs de molts mesos de demandes i protestes venals, el PSOE i Comproms hagen decidit escoltar a la ciutadania i tindre en compte les seues queixes. Ara noms esperem que aquesta acci que ha tardat ms d'un any a ser atesa no es replique en altres espais de la ciutat i provoque l'aband que lamentablement ja estem patint en alguns sectors del municipi. Borriana mereix un servei concorde al nivell d'impostos que PSOE i Comproms han decidit incrementar per a cobrar els 100.000 euros de ms en els seus sous que gaudeixen des de juliol de 2019. Treballen.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana