Burriana: Safont es desdiu, remodela el seu 'PSOE' i protegeix als Monferrer: Terratrmol desprs de la dimissi de Gual


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/9/196323_121955/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 24-09-2020
Safont es desdiu, remodela el seu 'PSOE' i protegeix als Monferrer: Terratrmol desprs de la dimissi de Gual

L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ho ha tornat a fer: Dir una cosa i fer la contrria. La dimissi de Javier Gual com a regidor del PSOE ha deixat a les clares les manques i els mals del PSOE de Borriana. L'alcaldessa va anunciar a Vicent Aparisi, secretari local i primer tinent d'alcalde, com a portaveu.

Ahir, noms tres setmanes desprs, va fer marxa enrere. Va nomenar a Ramn Monferrer (nmero 10 en la llista de les passades eleccions municipals) com a portaveu.

L'alcaldessa tamb va dir a la seua Executiva que ella assumia les regidories de Gual, s a dir, Personal i Policia. Perqu en aquesta remodelaci de l'equip de govern tamb es va desdir. Va fer marxa enrere i va entregar la regidoria de personal a la regidor de Sanitat i Serveis Socials, a la futura nova regidor. Sembla un acudit, per no ho s. Serveis Socials, en el moment ms necessari ser gestionada per una persona que encara no ha estat ni un minut de regidor.

Protecci a Monferrer
Els canvis de l'alcaldessa responen a poca lgica, ms enll de la pura estratgia poltica d'un partit que molt prompte va haver de decidir qui ser la persona que substitusca a la prpia *Safont. I el cognom Monferrer s el que est protegint l'alcaldessa. A un Monferrer ho nomena portaveu. A l'altra Monferrer, li retira les responsabilitats de Falles i, per tant, l'eximeix de negociar l'absorci de Junta Local Fallera per part de la Federaci de Falles. Un caramel enverinat per a Sara Molina, a canvi de passar a percebre un sou fix mensual i pagues extra per part de l'Ajuntament.

Amb tot aix, el que queda clar s que Javier *Gual va saber i va encertar, saltar del vaixell a temps. No va ser una fugida en un vaixell que s'afonava, sin l'apartar-se quan el capit del vaixell no atenia els seus consells -cada dia ms encertats- i es va posar a un costat per a no molestar -ni remar en *contradireccin- a la direcci del partit i de l'equip de govern de l'Ajuntament de Borriana.

En paraules de l'alcaldessa, els canvis es deuen a una 'optimitzaci de recursos', la qual cosa tradut als canvis s que menys persones assumeixen ms treball i alliberen a unes altres.

I tampoc se sostenen altres afirmacions abocades per la prpia alcaldessa. I s que el dimecres assegurava sentir-se "orgullosa de l'ardu treballa de l'equip de govern" i 36 hores ms tard afirmava el contrari. Realitzava la major remodelaci de l'equip de govern de les ltimes legislatures i assegurava el contrari, que els canvis s'havien fet "a conscincia, per a donar un major empenyiment i millorar el treball que aquest equip de govern est desenvolupant.

En noms 36 hores, Safont ha sigut capa de dir que es treballa b i que cal millorar el treball. O cosa que s el mateix, ha deixat fcil d'entendre que el govern de Borriana s un desastre.

Maria Josep Safont: Alcaldessa i Policia
J. Ramn Monferrer: Comunicaci, Educaci +Portaveu - Ocupaci
Vicent Aparisi: Tinent de nuclis rurals, Via pblica i Esports. -Portaveu
Cristina Rius: Hisenda. =
Llusa Monferrer: Joventut i festes. - Falles
Bruno Arnandis: Urbanisme i Medi Ambient. =
Sara Molina: Comer, Consum, mercat i Turisme. + Falles
Hilario Va usar: Cementeri i Tercera Edat. =
Loln Carbonell: Sanitat. - Serveis Socials. + Personal

Ester *Meneu (encara no ha pres possessi): + Serveis Socials i + Ocupaci.

Anit, un regidor del PSOE va semblar celebrar-lo, entre contnues i prolongats riures en la barra mentre transcorria un concert, el de Amaral.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana