Burriana: El PSOE pagar 1.500 euros al mes a l'edil de Joventut per reunir el Consell una vegada a l'any


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/9/196330_121961/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 27-09-2020
El PSOE pagar 1.500 euros al mes a l'edil de Joventut per reunir el Consell una vegada a l'any

La regidora del PSOE Llusa Monferrer cobrar 1.500 euros al mes per les seues responsabilitats al capdavant de la cartera de Joventut. s el sou que l'alcaldessa de Borriana li ha assignat a qui fins fa poques setmanes era la regidora de Festes i que ara cedeix el crrec per a limitar les seues tasques a l'rea de Joventut, amb una crrega de treball mnima.
El PSOE ha decidit assignar-li un sou de 1.500 euros a la regidora que entre les seues escasses obligacions est la de convocar una vegada a l'any el Consell de la Joventut. Unes responsabilitats mnimes per que el PSOE s'ha encarregat de remunerar de manera folgada, perqu quan es tracta de pagar als seus, ni PSOE ni Comproms escatimen, tal com han assenyalat des del PP.
Cal assenyalar que la regidora socialista sumar a aquesta nmina el sou que cobra com a diputada provincial en la Diputaci de Castell. La remodelaci del govern municipal, provocada per la renncia del qual fora regidor de Policia, Javier Gual, noms ha vingut a demostrar que un any desprs que es pujaren els sous 100.000 euros, poc els importa a PSOE i Comproms la crisi sanitria i econmica en la qual ens trobem. L'nica prioritat per a ells, ha manifestat Juan Fuster, portaveu del PP a Borriana, s que blindar els seus sous per a garantir un bon matals davant l'avinguda d'una crisi econmica sense precedents.
En efecte, mentre PSOE i Comproms reben la nmina puntualment a final de mes, hi ha vens que s'han quedat en l'atur, uns altres que segueixen sense cobrar els ERTO (Expedients de Regulaci Temporal d'Ocupaci), uns altres que pateixen per a poder mantindre les despeses del seu negoci, i uns altres, lamentablement massa, que s'han vist abocats a tancar l'activitat que regentaven.
Des del Partit Popular a Borriana, continuarem reclamant a aquesta coalici de nmines, que vetle pels interessos dels seus ciutadans en lloc de pujar-los els tributs per a poder pagar els seus sous. Perqu la nostra ciutat mereix les mximes garanties d'xit davant un escenari que cada dia es presenta ms crtic i complicat per a superar-ho de manera airosa.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana