Burriana: L'Ajuntament impedeix menjar caldera al carrer


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196418_122042/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 11-10-2020
L'Ajuntament impedeix menjar caldera al carrer

El Coronavirus sembla que diferncia entre organitzadors. Almenys aix s el que sembla entendre l'Ajuntament de Borriana a tenor de les partidistes decisions que ve prenent.

Segons qui siga l'organitzador d'un esdeveniment, sembla que el COVID-19 no afecta o afecta menys i, casualment, sempre t menys importncia quan l'organitzador s l'Ajuntament de Borriana.

En un camp de futbol, per exemple, l'aforament el limita a 30 persones per camp de futbol, per en un concert, a 800. L'Ajuntament pot inventar-se unes Festes de Setembre, per la Policia Local no pot commemorar el dia del seu patr -a Borriana, perqu en localitats limtrofes s que es pot celebrar-.

L'Ajuntament pot celebrar concerts i actuacions, i fins i tot visites guiades fins i tot per a escolars -on no es compleix la distncia de seguretat en tot moment-. I els bars poden ampliar les seues terrasses de manera gratuta.

Per les falles, les falles no poden utilitzar les via pblica per a traure unes taules i unes cadires i menjar caldera aquest dilluns, 12 d'octubre.

Les autoritats sanitries asseguren que el virus es transmet menys a l'aire lliure i, no obstant aix, l'Ajuntament de Borriana obliga les falles a menjar caldera exclusivament dins dels casals.

Per el cmul de despropsits va ms enll. I s que per a evitar reclamacions, l'Ajuntament ha rebutjat l'ocupaci de la via pblica esperant al lmit de la jornada laboral, s a dir, dijous passat.

Falles, com la del Club 53, es van veure obligades a suspendre la caldera prevista per a aquest prxim dilluns davant la impossibilitat que els inscrits pogueren entrar en el seu casal i la falta de temps per a negociar amb l'Ajuntament. Unes altres, com a Don Bosco, t ms sort. El pati del collegi que tenen enfront.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana