Burriana: La denncia de VOX genera un estalvi del 30% en una contractaci del PSOE 'a dit'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196473_122088/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Burriana | General | 20-10-2020
La denncia de VOX genera un estalvi del 30% en una contractaci del PSOE 'a dit'

La reiterada denncia de VOX respecte a la mala execuci d'una obra ha suposat un estalvi del 30% d'una contractaci 'a dit' per part del PSOE. Per per a aconseguir aquest estalvi de quasi 11.415,02 euros, VOX ha hagut de denunciar reiteradament una execuci 'no concorde' amb l'exigit i aguantar els desfavors de Vicente Aparisi, primer tinent d'alcalde, fins i tot en el transcurs d'un ple.

Uns desfavors que van arribar a suposar una posterior reprimenda encara a l'interior del sal de plens.

Finalment ha resultat que VOX tenia ra, que les obres no estaven executades d'acord amb l'assenyalat i l'empresa ha hagut de veure minorada en un ter l'import de la despesa pressupostada.

Al final, l'empresa ha vist una minoraci en la factura en tots els segents aspectes:
Tall de paviment
Demolici de paviment
Excavaci en rasa
Farcit rases arena
Farcit rases llast
Farcit rasa formig
Canonada PE 40
Canonada PE 32
Es tracta de les parts de l'obra que "poden donar lloc a problemes amb anterioritat a la finalitzaci de la seua vida til".

L'informe tcnic municipal en el qual es recolza la citada minoraci de la factura, assenyala que encara que les obres es contractaren "en estat d'alarma", s'ha de complir amb l'article 192, per la qual cosa "les penalitats hauran de ser proporcionals a la gravetat de l'incompliment".

L'informe afig: "Argumentant que les obres estan en bon estat, encara que sense les prescripcions previstes per a aquesta obra, han de quedar rebudes amb la penalitat indicada".

Es dona la circumstncia que aquesta obra adjudicada sense concurs pblic, sin en la coneguda manera de 'a dit', l'ha duta a terme la mateixa empresa que ha realitzat l'ampliaci del cementeri municipal, una ampliaci la finalitzaci de la qual de les obres s'ha retardat diversos mesos i tamb est sent motiu d'inspecci per part de VOX ja que sembla que tamb hi ha errors de clcul en contra de l'Ajuntament.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana