Burriana: El PP reclama reactivar Borriana perqu amb pujades de sous no es rescata a 2.800 aturats


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196494_122108/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Burriana | General | 25-10-2020
El PP reclama reactivar Borriana perqu amb pujades de sous no es rescata a 2.800 aturats

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha fet una crida al PSOE que governa en coalici amb Comproms per a traar un pla de reactivaci de la ciutat en un moment especialment crtic que amenaa amb agreujar-se. En plena segona ona del *coronavirus i amb uns indicadors econmics que exigeixen dels qui tenim responsabilitats pbliques la mxima implicaci per a evitar la crisi, no s moment de pujades de sous, s moment d'incentius per a crear ocupaci i no destruir-ho.
Des del PP, Juan Fuster, portaveu del Grup Municipal a la ciutat, ha fet una crida al PSOE perqu els pressupostos de 2021 tinguen en compte la situaci especialment crtica que estem patint. El nombre d'aturats a la ciutat ha passat dels 2.293 registrats el mes de gener als 2.862 que registrava el mes de setembre.
Aquest indicador no pot passar per alt per als qui estan gestionant la nostra ciutat. s necessari, urgent, establir poltiques de reactivaci econmica, incentius per a les famlies en forma de rebaixes fiscals i congelaci d'impostos. A ning se li ocorre que en un escenari com el que estem vivint, els qui governen aproven una pujada de sous com la que havien pactat PSOE i Podemos a nivell nacional. s un absolut escndol que la gent s'estiga quedant al carrer i sense una ocupaci, i els qui governen noms pensen a pujar-se la nmina.
El PP, que va rebutjar en Congrs i Senat aquest increment salarial, tamb a Borriana ha mostrat des d'un principi el seu rebuig a la pujada de nmines que PSOE i Comproms van pactar a la ciutat. Hui continuem pagant aqueixos sous sense que cap dels dos partits hi haja pensant a baixar-li'ls. Mentrestant, al carrer, hi ha vens sense ocupaci, famlies que ja han recorregut a Serveis Socials, i autnoms que amb prou faenes mantenen en actiu els seus negocis. Una mostra ms de l'allunyats que estan els que governen de la realitat del nostre municipi, ha manifestat Fuster.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana