Burriana: Critiquen el treball dels Mitjans de Comunicaci als whatsapps del PSOE de Burriana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196507_122123/1_M1.jpg
Publicitat
Fotografia /Galeria/2020/10/196507_122123/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/10/196507_122123/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 25-10-2020
Critiquen el treball dels Mitjans de Comunicaci als whatsapps del PSOE de Burriana

La transparenia que feia, ms que fa, galla l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i el seu equip de govern, s cada vegada ms un mur de formig armat que porta al 'Ajuntament de Cristall' que abanderava, a no deixar entrar ni un raig de llum.

Sembla que en el si del PSPV-PSOE de Borriana, que dirigeixen Safont i Aparisi, no entenen all de la Llibertat d'Opini i Expressi, malgrat ser Drets Fonamentals recollits al principi de la Constituci Espanyola.

Per aquest motiu a cap militant el sorprenga afirmacions taxatives en contra del quefer dels Mitjans de comunicaci, garants de la Llibertat d'Expressi. All acudien quan estava en l'oposici i d'all fugen quan estan en el govern municipal.

Tot aix es desprn dels whatsapps que s'aboquen en el grup creat i gestionat pels ms afrrims afiliats. Uns whatsapps que van esborrar desprs de revelar Laplanaaldia.com que el PSOE castigava la llibertat d'Expressi amb un intent per "obrir expedient i expulsar" als qui opinaren o criticaren l'acci de l'alcaldessa.

Perqu hi ha ms i ja no afecten noms el partit i els simpatitzants, sin tamb als mitjans de comunicaci que permeten fer pblica aquesta Llibertat d'Expressi. I tot aix en un ple Segle XXI.

No hi ha dubte que a ms d'un governant li fa falta tirar-se a la piscina i que el fill li done unes clases... de Constituci!
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana