Burriana: El PP ofereix la seva ajuda per reorientar l'errtica poltica de PSOE i Comproms de cara als pressupostos de 2021


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196521_122133/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Burriana | General | 26-10-2020
El PP ofereix la seva ajuda per reorientar l'errtica poltica de PSOE i Comproms de cara als pressupostos de 2021

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha proposat a PSOE i Comproms una taula de treball que permeta treballar el consens en els pressupostos del prxim 2021. El projecte econmic que regir els comptes del nou exercici han de garantir les oportunitats per a Borriana i evitar la catstrofe econmica a la qual ens condueix un escenari especialment crtic.
Des del PP, tendim la m, com tantes vegades hem fet, per a assegurar que Borriana afronta amb xit una situaci extremadament complicada. Som conscients que el futur de la nostra ciutat exigeix el major dels acords en un moment especialment complicat. Per aquest motiu, els vens confien que els qui tenim responsabilitats pbliques assumim, amb l'altura de mires que s'espera de nosaltres, la soluci a una pandmia sanitria que amenaa amb un caos econmic.
Per a Fuster, Borriana s l'nica cosa que val la pena i hem de ser capaces de lluitar per ella per damunt de disputes poltiques. En aquest sentit, el pressupost de 2021 ser clau per a definir amb xit la soluci a problemtiques que sobrevindran tal com estem advertint des de l'any passat i en aix haurem d'estar tots units.
El portaveu del PP a Borriana adverteix que noms amb una inversi directa a les empreses, autnoms, comerciants i pimes serem capaces de blindar el teixit productiu i evitar la sacsejada econmica a la qual es veur exposat. Sn ells els pilars d'una economia que genera riquesa i crea ocupaci, el que lamentablement s'est destruint a la nostra ciutat mes a mes.
En aquest sentit, les rebaixes fiscals a les famlies, la injecci directa a les empreses i la cerca d'oportunitats i desenvolupament econmic que promoga l'ajuntament han de ser regles bsiques per a salvar amb xit aquesta situaci. I en aix hem d'estar tots units, aportant propostes i iniciatives que permeten que la ciutat no s'afone sin que isca reforada de la crisi.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana