Burriana: Sara Molina aconsegueix fracturar el Comer de Borriana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196538_122149/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Burriana | General | 29-10-2020
Sara Molina aconsegueix fracturar el Comer de Borriana

Les decisions que ve prenent l'edil de comer de l'Ajuntament de Borriana, Sara Molina, han acabat per fracturar el comer de la localitat. La Federaci de Comer, que a penes representa al 25% dels negocis de la localitat s l'nic interlocutor amb una edil que li respon contractant-li campanya rere campanya al seu negoci particular.

L'ltima iniciativa de la Federaci i aprovada per l'edil, l'incentivar que els xiquets entren en els comeros aquest cap de setmana amb motiu de la festa d'Halloween. Una iniciativa vista com l'ltim despropsit enmig de la virulncia del COVID-19.

I s quan, ms restriccions d'aforament s'estan realitzant, des de la Federaci i la regidoria de comer s'incentiva l'entrada en els negocis per una 'piruleta' amb el logo de l'APP Borriana s mou que a penes s'han descarregat un centenar de persones.

Aix li ho van recriminar els grups poltics aquest dijous en les Comissions Informatives, per ni aix l'edil ha sigut capa de frenar la campanya.

Una campanya considerada desafortunada per alguns comerciants que es van negar a rebre el '*merchandasing' de les *piruletas per a sorpresa dels repartidors.

Una vegada ms, les 'piruletes' les ha encarregades directament l'empresa del President de la Federaci de Comer, un president que ahir, i davant les crtiques d'alguns, va decidir abandonar el grup de WhatsApp on hi ha ms del doble de comerciants que en el d'una Fedreraci de Comer que cada dia representa a menys comeros.

En el fons de tot aix, campanya infructuosa desprs de campanya infructuosa, una Federaci de Comer que no reivindica en pro de tot el comer de la localitat, i un Ajuntament Borriana en el furg de cua en el que ajudes als comeros locals es refereix. Molina finalitzar l'any amb ms de 300.000 euros sense gastar en la seua partida d'ajuda al comer local. Un bagatge molt pobre per a una regidora amb una dedicaci quasi exclusiva a l'Ajuntament de Borriana i un sou prou per damunt dels 2.000 euros/mes
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana