Burriana: El PP celebra que el PSOE assumisca la seua rebaixa de terrasses i anima a lluitar per Burriana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196547_122156/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Burriana | General | 30-10-2020
El PP celebra que el PSOE assumisca la seua rebaixa de terrasses i anima a lluitar per Burriana

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha celebrat la decisi del PSOE d'assumir la proposta llanada pels populars per a donar oxigen als negocis que posseeixen terrassa. Creiem que s una excellent notcia i agram que hagen tingut en consideraci una idea que tal com ens van comunicar en comissi informativa no s'havien plantejat. Escoltar i aplicar accions que milloren el futur de la nostra ciutat s una reacci positiva per als nostres comerciants que encara hui esperen un suport slid de qui governa.
Juan Fuster, regidor i portaveu del PP a Borriana, creu una prioritat establir una taula de treball de tota la corporaci per a continuar lluitant per Borriana. Plantegem la rebaixa fiscal per a les terrasses per hem proposat moltes ms iniciatives dirigides a alleujar la pressi fiscal sobre les famlies i a incentivar l'economia amb una nova lnia d'ajudes i amb bonificacions fiscals. Totes aquestes mesures podrien ser estudiades, com ha fet el PSOE amb la nostra proposta de les terrasses, i implementar-les per a 2021.
El Partit Popular va plantejar la setmana passada crear una comissi de treball per a dissenyar de manera conjunta el pressupost de 2021. Som conscients que hem oferit el nostre treball al PSOE en innombrables ocasions sense que hagen recollit el guant. No obstant aix, estem en un moment especialment crtic en el qual els nostres vens esperen que assumim amb altura de mires solucions eficaces i de futur per a la ciutat.
Per aquest motiu, ha assenyalat Fuster, continuem plantejant aquesta mesura perqu la situaci econmica enfronta un escenari molt crtic que els qui tenim responsabilitats pbliques hem de ser capaces d'afrontar-ho amb solucions i no enquistant els problemes. En aquest sentit, ha declarat Fuster, unim esforos, treballem en equip i lluitem per l'nica cosa que importa: Borriana.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana