Burriana: Halloween evidencia la falta de comunicaci entre els regidors de l'equip de govern


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196549_122159/1_M1.jpg
Publicitat
Fotografia /Galeria/2020/10/196549_122159/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/10/196549_122159/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 30-10-2020
Halloween evidencia la falta de comunicaci entre els regidors de l'equip de govern

La festivitat d'Halloween ha evidenciat, i de quina manera, la falta de comunicaci entre les diferents regidories de l'Ajuntament de Borriana. L'equip que capitaneja Maria Josep Safont va per lliure i d'ac les accions i els continus missatges contradictoris abocats en poques hores.

Tot s'ha destapat grcies a la campanya duta a terme amb motiu d'Halloween. La Federaci de Comer va impulsar, amb el vistiplau de l'edil de comer, Sara Molina, una nova campanya, aquesta vegada, amb repartiment de cartelleria explicant el 'truc o tracte', un dispensador de piruletes tematitzat halloween i piruletas.

Tot repartit amb gran celeritat perqu aquest divendres ja estiguera en tots els comeros de la localitat -alguns comerciants, veient l'inapropiat de la iniciativa, van rebutjar l'oferta-.

La idea era, com en anys anteriors, donar *piruletas als xiquets que entraren en el comer la vesprada del divendres i el dissabte.

En conixer la iniciativa, l'oposici ho va criticar el dijous al mat i a ltima hora de la vesprada ja va eixir el primer comunicat via WhatsApp en el qual es tractava de corregir la campanya per a intentar dissuadir als xiquets d'anar a buscar llepolies: "ACLARIMENT CAMPANYA COMER: Des de l'Ajuntament ens demanen que fem arribar a les famlies l'aclariment que no s certa la idea que circula entre pares, mares i fills que en els prxims dies 'si es va disfressat a un comer et regalen una *piruleta', ja que aquests provocaria una concentraci de persones per carrer que no s recomanable en la situaci que vivim.
Tant des de l'Ajuntament com des de les institucions pbliques es demana prudncia i que s'eviten aglomeracions pels carrers i els comeros".

No obstant aix, l'edil de comer, Sara Molina, no ha ems cap comunicat de premsa encoratjant sobre aquest tema i tampoc es va preocupar per frenar la campanya, evitar el repartiment del *merchandasing ni sollicitant als comerciants que el retiraren de la vista dels clients.

La regidoria d'educaci, dirigida per Ramon Monferrer, tamb regidor de Comunicaci, tamb ha hagut d'eixir al pas de tal despropsit i comunicar als collegis un missatge per a transmetre als pares dels alumnes: "Des de l'Ajuntament de Borriana ens informen que no es repartiran llepolies pels comeros per a celebrar Halloween com altres anys a causa de la situaci sanitria en la qual ens trobem.
Ho comuniquem perqu s'ha divulgat el contrari".

Per encara hi ha hagut ms despropsits. Comer ha seguit avant amb una altra iniciativa desficaciada en temps de *COVID-19, un espectacle itinerant amb motiu d'Halloween. A ms de no haver-hi xiquets al carrer -els pares van ser ms prudents que certs governants- l'hora a la qual s'ha dut a terme l'espectacle itinerant ja ha enxampat a diversos comeros amb la persiana baixada. Eren les huit de la vesprada!
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana