Burriana: L'Ajuntament reconeix el problema de la 'okupaci' de cases desprs de negar-lo en el ple aquest mateix mes


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/11/196663_122258/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Burriana | General | 16-11-2020
L'Ajuntament reconeix el problema de la 'okupaci' de cases desprs de negar-lo en el ple aquest mateix mes

L'equip de Govern l'ha tornat a fer. Negar una cosa en ple i pocs dies desprs fer la contrria. Ciutadans va presentar una moci per a actuar contra l''okupaci' d'habitatges, un problema que fins i tot afectava ja cases del centre urb.

Per PSOE i Comproms van negar aquest problema. Hui, 11 dies desprs de negar-ho, el gabinet de comunicaci de l'Ajuntament ha anunciat que la policia local duu a terme un programa de control d'habitatges ocupats.

El comunicat de l'Ajuntament diu que "Policia Local de Borriana va iniciar fa unes setmanes un programa de control d'ocupacions illegals d'habitatges", alguna cosa que cal posar en dubte ja que cap regidor ni de PSOE, ni tampoc de Comproms -tots dos partits poltics van prendre la paraula en el citat ple- van advertir que hi havia un programa en marxa i nicament es van dedicar tant Ramn Monferrer com Vicent *Granel, a destruir la moci que havia presentat Ciutadans.

Menys de dues setmanes desprs de negar el problema de la 'okupaci' d'habitatges, tots dos partits poltics van ms enll i demanen la "collaboraci ciutadana per a "donar avs d'aquestes situacions en llaures a la seua correcta gesti i resoluci".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana