Burriana: Juan Roig s'alia amb els promotors de l'Arenal Sound per a gestionar el futur Casal Espanya Arena de Valncia


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/11/196677_122270/1_M1.jpg
Publicitat
Fotografia /Galeria/2020/11/196677_122270/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/11/196677_122270/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/11/196677_122270/4_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 17-11-2020
Juan Roig s'alia amb els promotors de l'Arenal Sound per a gestionar el futur Casal Espanya Arena de Valncia

Licampa 1617 S.L., societat patrimonial de Juan Roig creada expressament per a construir un Arena sostenible a la ciutat de Valncia, i The Music Republic, a travs de l'empresa Arena Alive S.L., creen l'empresa Valncia 5 Estreles S.L. per a la gesti integral com a operador del futur Casal Espanya Arena de Valncia, recinte cobert de referncia nacional i internacional per a la celebraci d'esdeveniments esportius, culturals i d'entreteniment.

Valncia 5 Estreles S.L. ser la societat operadora, responsable de gestionar
el recinte i les seues installacions complementries com els seus futurs serveis, a ms de treballar en els diferents acords amb promotors, provedors de serveis i resta d'especialistes del sector. Aquesta nova empresa ser l'encarregada de desenvolupar les estratgies per a aconseguir que Casal Espanya
Arena de Valncia es convertisca en un recinte per a la celebraci d'un gran nombre d'esdeveniments, oferint grans experincies als seus usuaris i contribuir aix a posicionar tant a Valncia com a la Comunitat Valenciana com un referent en entreteniment.

Un dels grans objectius de la societat ser el de generar espais i productes que complementen els ja existents a la ciutat i en els quals els promotors, tant locals, nacionals com a internacionals, puguen celebrar esdeveniments esportius i d'entreteniment de divers tipus i diferents formats; al mateix temps que fer-ho sostenible econmicament.

Vctor Sendra, Director Gerent de Licampa 1617 S.L., valora de forma molt positiva aquest acord, perqu es compleix una fita ms, i molt important 'aquest projecte, que ens permet avanar en la gesti del recinte amb uns socis especialitzats en gesti i creaci d'experincies musicals i d'entreteniment i a portar referents de primer nivell a la Comunitat Valenciana,
a ms de compartir la visi del que volem per a Casal Espanya Arena de Valncia. Tenim un llarg cam per recrrer i estem molt illusionats a crear l'equip que ens ajudar a aconseguir l'xit d'aquest projecte tan important per a Valncia i pel qual tant aposta el Mecenatge de Juan Roig.

D'altra banda, The Music Republic crea la societat Arena Alive S.L. destinada en exclusiva per a la seua aliana amb *Licampa 1617 S.L. en Casal Espanya Arena de Valncia.

David Snchez, CEO de The Music Republic, considera que: s una grandssima oportunitat per a la ciutat de Valncia i per a Espanya poder comptar amb el primer Arena dissenyat per a albergar tot tipus d'esdeveniments culturals, esportius i corporatius d'aquestes magnituds i prestacions, convertint-ho en un espai atractiu tant per als usuaris finals com per al mxim nombre de promotors d'esdeveniments. La ciutat de Valncia podr albergar molts esdeveniments que fins hui no tenien cabuda a la ciutat per falta d'espais especialitzats per a aquesta mena d'esdeveniments. Estem molt contents i agrats de poder participar en la gesti d'aquest gran projecte al costat de *Licampa 1617 S.L., formant part del Mecenatge de Juan Roig. Amb l'esfor de tots estem convenuts que aconseguirem convertir el recinte en un referent.

Caracterstiques de Casal Espanya Arena de Valncia
Aquest Arena, que sorgeix grcies a la collaboraci pblic-privada i les obres de la qual van comenar al juny de 2020, se situa als carrers ngel Villena, Bomber Ramon Duart i Antonio Ferrandis (al costat de L'Alqueria del Basket i el Pavell Font de Sant Llus), ocupar una superfcie total construda d'aproximadament 47.000 metres quadrats i comptar amb una capacitat mxima de 15.600 espectadors en manera *basket i de 18.600 en manera concerte.

A ms, el projecte contempla la construcci d'un aparcament subterrani i part en altura amb aproximadament 1.300 places, la construcci de manera annexa de la nova seu del Valncia Basket Club, una sala multiusos per a mltiples disponibilitats de 1.200 metres quadrats, zones de restauraci, mplia oferta de localitats, terrasses i zones premium.

Aix mateix, est prevista la construcci d'infraestructures complementries que dinamitzen el barri, com un nou i modern espai per al collegi Les Arts, els treballs previs del qual van comenar a principis de setembre, i un parc pblic amb zones verdes.

Licampa 1617 Casal Espanya Arena de Valncia
Licampa 1617 - Casal Espanya Arena de Valncia s'emmarca dins del Mecenatge del projecte Llegat de Juan Roig i, com la resta d'iniciatives que componen aquest Llegat, com Marina d'Empreses, Fundaci Trinidad Alfonso, Valncia Basket i L*Alqueria del *Basket, entre altres, persegueix compartir amb la ciutat de Valncia i la Comunitat parteix del molt que d'ella rep. Per a aquest projecte, la societat t previst invertir ms de 220 milions d'euros procedents del seu patrimoni personal.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana