Burriana: La policia local tramita 53 denncies per no utilitzar mascareta i multa a 17 locals per incomplir les mesures COVID-19


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/11/196699_122291/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 18-11-2020
La policia local tramita 53 denncies per no utilitzar mascareta i multa a 17 locals per incomplir les mesures COVID-19

La Policia Local de Borriana ha expedit un total de 110 denncies en poc ms de tres setmanes per incompliment de les mesures sanitries contra la Covid 19, des que la Generalitat Valenciana decretara limitacions en la circulaci de persones, prohibint-la, excepte excepcions, a partir de les 00.00 hores i limitant les reunions de tipus social, a travs de la Resoluci de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pblica.

Durant aquest temps, la Policia Local de Borriana, a requeriment de l'autoritat sanitria, ha participat activament en el sosteniment d'aquestes mesures, donada la situaci de crisi sanitria motivada per la Covid-19.

El resultat d'aquesta tasca no s'ha fet esperar al municipi, on els agents han expedit 53 denncies per no respectar la norma que obliga a l's de la mascareta en llocs pblics, 15 actes-denuncia ms per no respectar les mesures de restricci horria de circulaci de les persones, i 17 denncies que s'han expedit a diferents establiments per incompliment de mesures higienicosanitries.

A ms, cal sumar 22 denncies ms motivades per reunions socials que no respectaven les limitacions de nombre mxim de persones reunides i 3 ms per altres incompliments.

Si b aix s fruit de la vigilncia al voltant de tres setmanes, la veritat s que ha sigut durant el darrer cap de setmana quan han tingut lloc les intervencions ms notries, una de les quals produda en la partida de Sant Gregori, on al voltant de 40 persones s'havien reunit en una celebraci, sense respectar, a ms, moltes d'elles les mesures higienicosanitries.

L'altra intervenci va ser en una festa privada o reuni d'amics en un local de la ronda Poeta Calada, que tamb excedia el nombre de persones i l'horari de limitaci de la mobilitat. En tots dos casos la Policia Local va estendre nombroses denncies per infracci a diferents normes de prevenci higienicosanitries.

Segons ha destacat la Policia Local, encara que la immensa majoria de la poblaci est respectant aquestes normes amb qu ens ha tocat conviure, encara queden persones que obren de forma insolidria i irresponsable.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana