Burriana: Executiva PSOE Burriana: Portada als afiliats


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/11/196726_122310/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 22-11-2020
Executiva PSOE Burriana: Portada als afiliats

La transparncia i la participaci es demostra amb gestos i en el si del PSPV-PSOE Borriana, estan molt distants de l'Ajuntament de Cristall que propugna l'alcaldessa i socialista, Maria Josep *Safont.
Sense anar ms lluny, l'ltima executiva -feia mesos que no es convocava- va ser un clar exemple de falta de transparncia i participaci. Fins hui qualsevol afiliat, fins i tot simpatitzant, podia acudir a les reunions convocades per l'Executiva -a la militncia a penes li la convoca-. Per tot va canviar en l'ltima executiva. Un afiliat que va voler participar de la reuni es va trobar amb una sonora portada i la prohibici a entrar en la seu.

Una portada que va vindre precedit de la negativa a entrar i que va provocar que ms d'un ve traguera el cap per a veure qu havia passat.

No s un fet allat, sin una mostra ms de com gestionen el partit l'alcaldessa i el Secretari Local i primer tinent d'alcalde, Vicent Aparisi. Tots dos van presenciar els fets, segons els presents, i cap va fer rectificar la *actitut d'un membre de l'Executiva.

Per aqueixa falta de transparncia tamb es trasllada a la gesti de l'Ajuntament, amb nombroses adjudicacions 'a dit', sense publicitat i aix s com algunes empreses acumulen factures, mentre altres professionals del mateix gremi no han facturat a l'Ajuntament. Aix s com, per exemple, l'Ajuntament ha encarregat uns detalls nadalencs a tres artistes fallers i un d'ells, repeteix facturaci amb la restauraci de pesebres, mentre uns altres del gremi segueixen sense facturar res a l'Ajuntament.

De qualsevol forma, l'actitud mostrada en l'Executiva del passat dilluns deixa clar que el PSOE va mentir en el seu missatge de whatsapp a la militncia en la qual assegurava que era "fals que hi haja divisi interna en el partit". No sols hi ha divisi interna, sin que el partit est trossejat i, a ms, amb persecuci a la llibertat d'expressi i opini.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana