Burriana: Vox visibilitza el problema de la 'okupaci' de Borriana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/11/196739_122319/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/11/196739_122319/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 23-11-2020
Vox visibilitza el problema de la 'okupaci' de Borriana

Vox tamb ha visibilitzat el problema que pateix actualment amb l' 'okupaci', malgrat la negaci que van realitzar en l'ltim ple tant PSOE com Comproms.

El Diputat Nacional per Castell de VOX, Alberto Asarta, i la Diputada en Corts Valencianes, Plans Mass, es van desplaar aquest cap de setmana fins a Borriana per a comprovar de primera m i visibilitzar l'"alarmant creixement de la okupaci en la localitat en les ltimes setmanes".

Un grup de membres de VOX van recrrer els carrers de Borriana on hi ha habitatges *okupadas. En l'itinerari realitzat van estar presents tamb els regidors de l'Ajuntament de la localitat, Juan Cans i Jess Albiol.
La okupaci s un problema que s'ha ests ltimament de manera perillosa a Borriana, sense que els propietaris poc o res puguen fer i sense que l'administraci prenga cartes en l'assumpte.
Juan Cans: L'ocupaci illegal s un delicte que ha de ser perseguit sempre. Sense respecte a la propietat privada, s impossible la Llibertat.
Per a la Diputada en Corts Valencianes, Si hi ha casos puntuals de famlies que recorren a l'ocupaci com a extrema necessitat, el Consell s el principal culpable que ha perms que s'arribara fins a aqueix punt. En qualsevol cas, la illegalitat mai s un cam vlid.
VOX sempre ha defensat que la propietat privada s un dels pilars bsics de la nostra societat, aix ho defensen perqu la seguretat jurdica s fonamental per a ser un pas modern, per a ser una societat respectable, i per a tindre futur. Des de VOX sempre han declarat que vetlarien per protegir els estalvis i les cases dels espanyols pel que estimen que el Consell realitza un s indegut de la propietat de tots els valencians en permetre l'ocupaci d'habitatges del parc pblic.

Alberto Asarta:" VOX treballa en el parlament per a garantir la propietat privada a Castell i en tot el territori nacional, amenaada per un "moviment okupa" avalat pel Govern *socialcomunista. De fet sn diverses les *PNL que el nostre partit ha presentat en les Corts per a acabar amb l''okupaci' illegal d'habitatges"
Jess Albiol va ser clar en la soluci i en els responsables: El problema de les persones sense habitatge no se soluciona permetent l'okupaci sin dotant d'un parc pblic d'habitatges socials, cosa que els actuals governants semblen oblidar transferint la seua obligaci als particulars"

Finalment, davant les amenaces rebudes pels vens, provinents dels okupes, Juan Cans ha sigut taxatiu:En VOX no permetrem que cap espanyol visca amb por.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana